Catinca Roman, la facultate la 56 de ani. Ce vrea sa studieze: ,,Nu este psihologie, este ceva in do...


Catinca Roman a anuntat ca se scrie la facultate la 56 de ani. Vedeta are de gand sa se reorienteze profesional, dupa ce in tinerete a studiat moda.


In varsta de 56 de ani, Catinca Roman, pe numele ei real Catinca Zilahy, este fiica regretatei Mioara Roman si a lui Iosif Zilahy, care a murit la 90 de ani, in septembrie 2022. In tinerete, Catinca a fost atrasa de moda, astfel ca a urmat studii de specialitate.


La Paris, pe baza unui concurs, Catinca Roman a mers la Scoala de moda a camerei sindicale de Haute Couture, unde a avut chiar si o bursa. Acum, vedeta isi doreste sa se reorienteze profesional si sa mearga la facultate.


Catinca Roman se reorienteaza profesional


,,Vreau sa ma reorientez profesional! Am sa dau la facultate, dar inca nu va spun unde, este surpriza. Nu fac dreptul, este vorba de partea sociala. Nu, nu este psihologie", a declarat Catinca Roman pentru Spynews.


Intrebata daca i-a fost greu sa ia aceasta decizie, ea a explicat: ,,Nu imi este greu sa ma intorc pe bancile scolii, mi se pare ca invatatul te tine viu, te tine proaspat. Stiu ca suna cliseic, dar cred ca toata viata trebuie sa invatam ceva nou, pentru ca asta iti da tot timpul un restart". Nu a vrut sa dea multe detalii momentan despre domeniul pentru care se va pregati, ar putea fi insa vorba despre psihiatrie.


,,Nu este psihologie, este ceva in domeniul medical, da. Nu mai insista ca nu spun", a mai spus Catinca Roman


Catinca Roman a fost in depresie


Catinca Roman a fost acuzata in repetate randuri de Oana Roman ca nu a vizitat-o pe mama lor, pe Mioara Roman, la centrul de recuperare. In primavara acestui an, Mioara Roman s-a stins din viata, iar familia a condus-o pe ultimul drum.


,,Mama se trezeste noaptea si urla dupa sora mea. Nu a mers sa o vada", spunea in spatiul public Oana Roman despre sora ei. Tot ea sustinea pe Instagram ca sora Catinca Roman nu a vazut-o aproximativ sase luni pe Mioara Roman.


Ulterior, Catinca a reactionat si a dezvaluit atunci ca suferea de depresie dupa moartea tatalui ei, Iosif Zilahy. ,,Sunt pe pastile, pe antidepresive, de cand a murit tata. Nu am putut sa trec peste disparitia lui, desi la inceput asa se parea. Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasa si mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie sa treaca ceva timp ca sa-si faca efectul", a explicat Catinca pentru Click.


,,Mama este tocmai in Snagov, iar eu sunt sub tratament antidepresiv si nu mai pot sa conduc pana la ea la centru unde este internata. Cand iei pastile asa de puternice, nu poti sa mai conduci, este specificat si in prospect. Nu m-am fofilat deloc sa merg s-o vad, ca nu am de ce. Pentru mine, familia a fost foarte importanta, dar lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta in ultimii ani si asta m-a consumat foarte tare", spunea vedeta.
Comments