CAZ HALUCINANT IN MARAMURES – Caine EXECUTAT in mijlocul drumului, sub privirile unui copil

CAZ HALUCINANT IN MARAMURES Caine EXECUTAT

CAZ HALUCINANT IN MARAMURES – Caine EXECUTAT in mijlocul drumului, sub privirile unui copil

CAZ HALUCINANT IN MARAMURES Un nou caz scandalos a avut loc in Maramures ieri, 11 ianuarie, pe Drumul National 18B, la cativa kilometri de orasul Borsa. Doi voluntari ai Asociatiei Pro Terra, impreuna cu un copil de 6 ani au fost martorii unei crime la drumul mare.

In timp ce se deplasau pe DN 18, la un moment dat au zarit un autoturism marca Dacia care opreste. Din el s-a dat jos un barbat, si-a scos arma si a impuscat efectiv un caine care se afla pe drum, apoi l-a lasat pe marginea soselei si a plecat mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

2 voluntari ai asociatiei noastre au fost martorii unor scene ingrozitoare alaturi de fiul lor de doar 6 ani, care este inca in stare de soc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borsa (MM) si intr-o curba au vazut un logan rosu oprit care a impuscat mortal o catelusa pe sosea ( pe un drum public, nu in padure!!!!) . Voluntarii nostri au sunat imediat la 112, insa faptasul a luat cadavrul si a plecat! Va rog dati share sa nu se musamalizeze cazul si cel vinovat sa fie pedepsit!!!", se arata pe pagina de Facebook a asociatiei.

Imediat dupa incident, politistii s-au deplasat la fata locului. La primele cercetari, insa, s-a concluzionat ca barbatul avea dreptul sa faca ce a facut. Mai exact, cainele s-ar fi plimbat pe fondul de vanatoare, iar barbatul "l-a recoltat legal". Situatia s-a schimbat, insa, la scurt timp. Datorita unor persoane care au fost martori ai executarii cainelui cercetarile au evoluat rapid, iar barbatul de 69 de ani s-a ales acum cu dosar penal.

Urmare a verificarilor efectuate de politistii maramureseni, cu privire la barbatul de 69 de ani, care in cursul acestei zile ar fi impuscat un caine in Pasul Prislop, va informam ca, din cercetarea preliminara au rezultat suspiciuni rezonabile, referitoare la comiterea infractiunilor de uz de arma letala sau interzisa, fara drept, prevazuta si pedepsita de art. 343 alin. 1 Cod Penal si uciderea animalelor, cu intentie, fara drept, prevazuta si pedepsita de art. 25 alin.1 lit. a din Legea nr.205/2004, cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod Penal. Cercetarile continua in aceasta cauza, in cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus. Multumim cetatenilor care au semnalat acest caz si au sprijinit politistii in clarificarea situatiei de fapt", a declarat Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Adrian Barbur/ ActualMM

The post CAZ HALUCINANT IN MARAMURES – Caine EXECUTAT in mijlocul drumului, sub privirile unui copil appeared first on ActualMM.ro.

Comments