Caz socant in Bacau! Minor de 16, arestat dupa ce a omorat un barbat cu un par

Caz socant in Bacau Minor de 16, arestat

Caz socant in Bacau! Minor de 16, arestat dupa ce a omorat un barbat cu un par

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, bărbatul de 38 de ani a fost găsit cu capul zdrobit şi cu mai multe coaste rupte, care i-au perforat inclusiv plămânii, pe marginea unui drum din localitatea Glodişoarele, comuna Secuieni, în apropierea locuinţei adolescentului de 16 ani.

Trupul bărbatului a fost văzut de către un localnic, care a anunţat Poliţia, prima variantă luată în calcul de către anchetatori fiind un accident rutier, cu fugă de la locul faptei. Ulterior, după efectuarea autopsiei, medicii legişti au constatat că tânărul fusese victima unei crime.

”În urma cercetărilor, a fost identificat autorul, care şi-a recunoscut fapta, însă fără a putea preciza mobilul omorului. Adolescentul a mărturisit că se afla împreună cu alţi doi minori, de 14 şi 16 ani, în momentul în care l-a lovit pe bărbatul de 38 de ani cu un par în frunte şi în zona toracică, provocându-i leziuni letale. Victima se afla în tranzit prin localitatea Glodişoarele şi mergea pe jos spre casă în satul vecin întrucât pierduse autobuzul”, a declarat, luni, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Cristinel Ciocântă.

Reţinut iniţial pentru 24 de ore, adolescentul a fost prezentat în instanţă, cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii Tribunalului Bacău au admis cererea procurorului de caz şi au emis mandat de arestare preventivă pe numele lui Florin Cercel pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor.

Articole recomandate

Comments