Ce a facut aceasta invatatoare in ultima zi de scoala. Totul a devenit VIRAL pe Internet!

Ce a facut aceasta invatatoare in ultima zi

Ce a facut aceasta invatatoare in ultima zi de scoala. Totul a devenit VIRAL pe Internet!

O învăţătoare din Statele Unite ale Americii a făcut un gest special în ultima zi de şcoală, ideea ei devenind virală pe reţelele de socializare.

Pentru că a vrut să păstreze amintirea elevilor ei într-un mod inedit, Chris-ShaRee Castlebury le-a făcut copiilor o surpriză. Cu o săptămână înainte de finele anului şcolar, tânăra în vârstă de 27 de ani a adus la şcoală o rochie albă, apoi le-a spus copiilor că pot să-şi încerce talentul artistic pe materialul imaculat.

Extrem de entuziasmaţi, copiii au umplut rochia învăţătoarei cu desene colorate şi mesaje! Aşadar, în ultima zi de şcoală, Chris-ShaRee Castlebury a venit îmbrăcată în rochia respectivă.

"Este o rochie-amintire, pentru că nu vreau să pierd frumuseţea acestor copii care au crescu şi acum pleacă de lângă mine. Este un lucru minunat, dar este foarte trist pentru că eu mă îndrăgostesc de aceşti copii, iar la final trebuie să ne luăm la revedere. Pentru mine, eu sunt o mare familie", a povestit Chris-ShaRee pentru today.com.

"Copiii au fost aşa de atenţi şi drăgăstoşi atunci când au desenat! Au făcut tot ce ştiau ei mai bine. Au umplut-o cu desene foarte frumoase, am fost uimită. Toată ziua am fost în al nouălea cer!", a adăugat ea.

Chris-ShaRee Castlebury a povestit totul pe Facebook, unde a postat şi fotografii care au devenit virale.

Articole recomandate

Comments