Ce a facut Ianis Hagi la Fiorentina dupa ce tatal lui a certat presa ca nu-l promoveaza

Ce a facut Ianis Hagi la Fiorentina dupa ce

Ce a facut Ianis Hagi la Fiorentina dupa ce tatal lui a certat presa ca nu-l promoveaza

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Pentru Ianis, acesta este al doilea gol in 4 zile, dupa ce a marcat si in weekend, cu Spezia. Hagi jr. a deschis scorul pentru Fiorentina, in minutul 24.

"Ianis Hagi este de patru ani capitanul echipei nationale de juniori (generatia 98), în sezonul trecut a evoluat în 31 de meciuri pentru FC Viitorul (echipa cu cel mai bun atac din Liga I) fiind si capitanul echipei, a fost declarat cel mai bun tanar jucator din Liga I pe baza voturilor antrenorilor si capitanilor de echipa din Liga I si a fost transferat într-unul din cele mai puternice campionate ale Europei la o echipa din primele cinci din Serie A.

Toate aceste performante nu au fost suficiente pentru ca Ianis sa primeasca vreo promovare la un lot national superior ca varsta, nici macar sa fie chemat la vreun antrenament.

Rog mass-media si ziarele de sport sa scoata din arhive si sa ne spuna daca a mai existat vreun jucator U21 talentat si valoros cu astfel de performante, care sa nu fi obtinut nici macar o promovare.

Prin doar cateva argumente sper ca am demonstrat ca eu sunt cel atacat constant prin diferite forme. Eu m-am nascut sa castig si sa fac diferenta, nu sa atac.

Cu acelasi respect, Gheorghe Hagi (manager tehnic FC Viitorul si Academia Hagi)", s-a plâns Gică Hagi într-un comunicat al clubului Viitorul.

Articole recomandate

Comments