Ce a spus Mihai Bobonete despre Fuego. "Eu am foarte mare incredere in tine ca tu vei fi urmatoarele moaste ale Romaniei. Atunci o sa vin si eu sa te pup"

Ce a spus Mihai Bobonete despre

Ce a spus Mihai Bobonete despre Fuego. "Eu am foarte mare incredere in tine ca tu vei fi urmatoarele...


Sambata seara, opt oameni simpli intra in singura competitie muzicala unde vocea nu e obligatorie: Falsez pentru tine. Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii, face declaratii neasteptate, spre surprinderea invidatilor.


Unii concurenti stiu si vor sa cante, altii vor doar premiul de 10.000 de lei. Un invitat special trebuie sa-i deosebeasca, iar patru consilieri celebri, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira si Razvan Fodor, incearca sa-l ajute.


,,Unii spun ca au fost martori la eveniment: cica posterele astea in care e el atunci cand canta colinde, lacrimeaza. Altii spun ca e un copil lenes, pentru ca o lasa pe maica-sa in fiecare an sa impodobeasca bradul", & spune Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii, atunci cand il va introduce in scena pe invitatul acestei editii: Paul Surugiu - Fuego.,,La noi in tara, tot ce au fost moaste au fost de prin alte locuri. Eu am foarte mare incredere in tine ca tu vei fi urmatoarele moaste ale Romaniei. Atunci o sa vin si eu sa te pup", ii va marturisi Mihai Bobonete invitatului special.


Ce voci ii vor da batai de cap artistului si ce concurenta il va face sa spuna: "Ai picioare foarte frumoase!", asta dupa ce a fost eliminata si a marturisit ca."As fi vrut sa cant cu dumneavoastra, mai ales ca bunica mea e o mare fana! Are poza cu dumneavoastra. Pot spune ca am crescut cu Fuego", spune fata in urmatoarea editie.


Comments