Ce este "astenia sexuala" si cum se

Ce este "astenia sexuala" si cum se manifesta. Multe femei au aceasta problema!

Astenia sexuala este o stare frustranta si neplacuta pe care tot mai multe femei o experimenteaza. Fie isi pierd interesul fata de partener, fie se confrunta cu o scadere a libidoului, cert este ca ele nu se mai simt implinite in pat. La acestea se aduna si faptul ca altii se bucura de partide de sex intense, astfel ca, inevitabil, intervine si invidia.

Faptul ca o femeie nu poate sa ajunga cu usurinta la orgasm poate deveni stresant in cele din urma. Studiile au aratat ca doar 10% dintre reprezentantele sexului frumos ajung la orgasm in timpul fiecarei partide de sex.

»ėi complexele legate de sani sunt o mare problema: fie sunt lasati, fie sunt mici, femeile par sa nu fie niciodata multumite cu adevarat de sanii lor. Insa aceasta informatie nu mai reprezinta o noutate pentru nimeni, avand in vedere ca acesta este unul dintre cele mai populare complexe ale femeilor. Problema se agraveaza in momentul in care aceasta nemultumire legata de corp afecteaza activitatea intima dintre doi parteneri. O femeie care isi va accepta si iubi corpul asa cum este va reusi sa se simta mult mai bine alaturi de partenerul ei.

Nici posteriorul nu a scapat la capitolul complexele femeilor, fiind in stransa legatura cu astenia sexuala. Se pare ca in ultimii ani interesul reprezentantelor sexului frumos pentru aceasta parte a corpului a crescut semnificativ, avand in vedere ca tot mai multe vor sa isi faca operatii de marire a ei. Nici exercitiile fizice si chilotii cu push-up nu lipsesc din topul solutiilor.

De asemenea, aspectul organului genital este unul dintre lucrurile care le ingrijoreaza pe femei in pat, desi barbatii acorda mai multa atentie modului in care se simt in timpul sexului. Tot la acest capitol, urmatorul complex are legatura cu dimensiunea vaginului. Ca sa te asiguri ca el ramane mereu ferm, realizeaza exercitii Kegel.

Sursa: divahair.ro

Articole recomandate

Comments