Ce spune Florin Chilian despre colegii sai artisti. ,,Ce sa ne mai mire, atata timp cat sef a fost Moga"

Ce spune Florin Chilian despre colegii sai

Ce spune Florin Chilian despre colegii sai artisti. ,,Ce sa ne mai mire, atata timp cat sef a fost M...


Florin Chilian, in varsta de 52 de ani, este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Asa cum era de asteptat, si el a fost afectat de lipsa concertelor, cauzate de pandemia de coronavirus. Acum, acesta spera ca lucrurile se vor rezolva.


,,Practic, ni s-a interzis dreptul la munca. Statul nu ne-a ajutat deloc. Din cei 4.000 de lei, 1.800 trebuia sa-i inapoiezi.


Pai, cum ar fi putut un artist, care ar mai fi avut si copilul in online si trebuia sa-i asigure toate conditiile, sa traiasca doar din 2.000 de lei? In Spania au crescut de trei ori salariile, la noi au scazut veniturile. Am stat in varful patului, sa respir mai putin, sa nu deranjez.


Eu am coloana vertebrala, nu sunt ca viermii astia de colegi, si ma refer
mai ales la rockerii de la care aveam alte pretentii, de la care aud ca vaccinul
garanteaza prezenta concertelor. Asta nu e vaccin, nici macar un tratament.


Cum sa-l fac? Oricum sunt convins ca am trecut prin boala, chiar daca nu am facut teste cu bat in nas, probabil o sa fac unul pentru anticorpi. Si m-am tratat cu aspirina si antinevralgic.


Ce sa zic, artistii au fost fortati sa faca ce spuneau ei, pentru ca nu puteau supravietui", a declarat Florin Chilian pentru Impact.


De asemenea, acesta si-a spus parerea despre ce ar trebui sa se intample in muzica romaneasca si care sunt problemele reale din acest domeniu.


,,Ar trebui ca marea majoritate sa se
mai nasca o data si sa-si aleaga alta meserie. Uniunea Compozitorilor din
Romania nu e acceptata in strainatate, din lipsa credibilitatii muzicale. Ce sa
ne mai mire, atata timp cat sef a fost Moga...Acum nu mai exista promovare. Sunt baieti din astia care si-au facut societati, iau un artist, indiferent ca are sau nu voce, ii iau 90 la suta din venituri, iar el incaseaza doar zece la suta si il promoveaza. Nu trebuie sa aiba voce. Daca mai are si sani si fund, vinde si mai bine", a declarat Florin Chilian pentru Impact


Comments