Centre de vaccinare ,,drive-thru" in toata tara! Anuntul lui Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de imunizare impotriva COVID-19

Centre de vaccinare ,,drive-thru" in toata

Centre de vaccinare ,,drive-thru" in toata tara! Anuntul lui Valeriu Gheorghita, coordonatorul campa...

,,Centrele de tip drive-thru sunt prevazute pentru etapa a treia. In perioada urmatoare vom identifica locatiile potrivite si, eventual, orasele in care vom lua in calcul infiintarea unui astfel de centru de tip drive-thru.

Pe de alta parte, prioritatea noastra imediata este legata de operationalizarea centrelor mobile de vaccinare care sa asigure vaccinarea celor din mediul rural, persoanelor care nu au acces la un centru de vaccinare fix si de asemenea aceste centre vor putea fi activate in momentul in care vom avea o confirmare a calendarului de livrare a dozelor si vom avea un numar suficient de doze care sa ne permitem deschiderea tuturor centrelor", a anuntat, marti, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, intr-o conferinta de presa.

Seful CNCAV a mai precizat ca pentru toata campania de vaccinare anti-COVID-19, inceputa pe 27 decembrie 2020, sunt prevazute 750 de centre, cu peste 1.760 de cabinete de imunizare.

,,Peste 100.000 de persoane ar putea fi vaccinate zilnic in toate aceste cabinete de vaccinare", a asigurat Gheorghita in conferinta de presa a CNCAV de marti, 2 martie.

Comments