Chef Nicolai Tand se alatura matinalului de la Antena 1, Neatza cu Razvan si Dani

Chef Nicolai Tand se alatura matinalului de la Antena 1, Neatza cu Razvan si Dani

Chef Nicolai Tand se alatura matinalului de la Antena 1, Neatza cu Razvan si Dani


Diminetile incep sa aiba iz maramuresean la Neatza cu Razvan si Dani. Matinalii le-au facut ieri o surpriza telespectatorilor si au anuntat cea mai noua colaborare a emisiunii cu unul dintre cei mai indragiti chefi din Romania, chef Nicolai Tand.


In fiecare marti si miercuri, chef Nicolai va gati in platoul Neatza retete savuroase, in vreme ce luni, joi si vineri, telespectatorii se vor putea inspira din propunerile delicioase ale lui Vladut.


"Am pregatit o surpriza pentru cei de acasa, care gatesc alaturi de emisiunea noastra. De astazi incepem o colaborare, in paralel cu colaborarea cu Vladut, cu chef Nicolai Tand. Doua zile pe saptamana, chef Nicolai va veni cu idei noi in platoul Neatza!", a anuntat Dani ieri dimineata la Antena 1.



Charismaticul chef a ales pentru prima zi o reteta de sezon, un cappuccino cu hribi, pe care i-a adus personal din Maramures.


"Am ales doua feluri de hribi cu care voi pregati un brunoaise, o mamaliga pe baza de ceapa, cu unt si spuma de hribi deasupra. Voi porni de la o mancare clasica, pe care sa o tocmesc un pic altfel!", a povestit Nicolai Tand, iar Dani a simtit nevoia sa intervina imediat.


"Ne cerem scuze, translatorul nu reuseste sa tina pasul!, facand referire la accentul maramuresean al lui Nicolai. Florin Ristei a fost cel care i s-a alaturat rapid lui chef Nicolai, pentru a degusta inca din timpul prepararii din delicioasele bucate.


"Abia astept ziua in care se va transmite mirosul la televizor!", a fost concluzia acestuia.



Chef Nicolai i-a cucerit pe matinali cu savurosul preparat, despre care a mai spus:


"Eu vreau doar sa va arat ca din lucruri simple putem face mancare mai sofisticata si mai bine prezentata. Pentru ca, pana la urma, prima data mananci cu ochii!", spre bucuria lui Razvan, care a completat imediat: "Multumim tare mult, Nicolai, ca ai sosit in viata noastra, chiar daca doar cateva zile pe saptamana.


Bucataria este intr-adevar spectaculoasa si imi pare bine ca ai zis-o si tu, ca sa nu ma mai cert cu Danut, ca intai mancam cu ochii si abia apoi cu gura!".


Comments