Cine e Carmen Negoita de la ,,Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7. Se iubeste cu un cunoscut politician

Cine e Carmen Negoita de la ,,Bravo, ai stil

Cine e Carmen Negoita de la ,,Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7. Se iubeste cu un cunoscut pol...


Carmen Negoita e una dintre cele noua concurente care participa la ,,Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7. Dincolo de cariera ei, aceasta e mama a doi copii. De curand, Carmen Negoita a postat si prima poza alaturi de iubit, un cunoscut politician. Se iubeste cu Catalin Boboc, secretar de stat la Ministerul Muncii.


Carmen Negoita este una dintre cele mai influente personalitati din mediul online, in ceea ce priveste abordarile stilistice si aspecte dintre cele mai diverse de stil de viata.Cu o energie inepuizabila, femeie de afaceri, mama a doi copii deja trecuti de varsta adolescentei, pasionata de moda si capabila in permanenta sa se reinventeze si sa inspire prin alegerile sale, Carmen Negoita este nerabdatoare sa raspunda unei provocari uriase, ce se va consuma, de aceasta data, in fata milioanelor de telespectatori - ,,Bravo, ai stil! Celebrities".


,,Stilul meu este un mix de stiluri, pentru ca imi place sa experimentez. Intotdeauna m-am regasit mai mult in zona androgina, dar port cu drag si rochii foarte elegante, feminine, cu trena. Cred ca mi s-a facut dor de perioada cand mergeam la ,,Saptamanile modei" si concepeam tinute extravagante.M-am gandit ca este momentul sa imi mai pun creativitatea la contributie si sa ma mai joc cu stilurile...", a declarat Carmen Negoita.


Comments