Cine e Olga Verbitchi de la ,,Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7. ,,Particip din dorinta de a evolua"

Cine e Olga Verbitchi de la ,,Bravo, ai stil

Cine e Olga Verbitchi de la ,,Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7. ,,Particip din dorinta de a e...


Olga Verbitchi e una dintre cele noua concurente de la ,,Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7. Tanara a castigat ,,X Factor", sezonul 6 la Antena 1, iar din toamna va aparea la Kanal D.


Olga Verbitchi este o tanara cantareata, care la doar 20 de ani se bucura deja de recunoasterea unui public larg, atat in Republica Moldova, tara de provenienta, cat si in Romania.


Este absolventa a Liceului de Arte din Chisinau, studenta la Actorie, in Bucuresti, pasionata de muzica, in toate manifestarile ei, si de dans. A colaborat cu artisti precum Damian Draghici, Kio si DJ Sava.Aflata mereu in cautarea noului si a esteticului, Olga spera sa isi defineasca si rafineze stilul in cadrul competitiei ,,Bravo, ai stil! Celebrieties".


,,Particip la pentru experienta in sine si din dorinta de a evolua; de mica, de cand am inceput sa cant si am intrat in lumea artistica, am realizat ca trebuie sa detin ,,tot pachetul", iar stilul face parte din acesta.Este important sa ai o anumita imagine coerenta, care sa fie ca un mesaj catre publicul tau, sa te pui in valoare si prin ceea ce alegi sa porti, iar alegerile vestimentare sa nu fie in contradictie cu tine, ci dimpotriva, sa te reprezinte. Sper ca o sa ma descurc bine, imi place sa invat, sa incerc lucruri noi", a declarat Olga Verbitchi.


Comments