Cine isi schimba starea de spirit intr-o singura clipa - TOP 6 zodii instabile emotional

Cine isi schimba starea de spirit intr-o singura clipa - TOP 6 zodii instabile emotional

Cine isi schimba starea de spirit intr-o singura clipa - TOP 6 zodii instabile emotional

Toti avem zile bune, dar si zile nefaste. Insa atunci cand cineva arata simptome ale instabilitatii emotionale, aceste oscilari intre senzatia de bine si cea de rau pot fi extreme. A fi instabil emotional nu este ceva cu care ar trebui sa iti fie rusine, este doar foarte important sa recunosti ca aceste lucruri ti se intampla.

Astrologia iti poate oferi cateva indicii cu privire la care sunt acele zodii care isi pot controla mai bine emotiile, dar si acelea care au probleme cu instabilitatea emotionala.

Daca esti un semn de Pamant (Taur, Fecioara sau Capricorn), atunci esti cunoscut ca fiind unul dintre cele mai stabile semne zodiacale. Insa nu la fel stau lucrurile si in cazul zodiilor de mai jos.

RAC

Intreaba pe oricine care e zodia cea mai instabila emotional si iti va spune ca Racul. El simte totul profund.

Un Rac bine dispus le va arata iubire celor dragi, pe cand unul intr-o dispozitie proasta se va dezlanutui sau va pleca pur si simplu pentru a evita sa faca pe cineva sa sufere din cauza negativitatii lui. Cel mai bun lucru e ca acesta se simte confortabil cu starile lui de spirit si ca isi exprima sentimenetele. El este, de asemenea, bun in manipularea starilor de spirit ale altor persoane.

PESTI

O persoana nascuta in aceasta zodie poate fi exagerat de sensibila si isi poate schimba starea de spirit intr-o clipa. Se lasa afectata chiar si de cele mai mici lucruri care o pot trimite intr-o spirala a tristetii. Nu conteaza cat de mare sau mica e problema, ea poate schimba instantaneu dispozitia Pestilor. Pestii nu fac fata conflictelor si prefera sa internalizeze o problema decat sa se ocupe direct de ea.

Urasc sa se simta neputinciosi sau ca si cum nu ar fi facut suficient pentru a ajuta pe cineva. Din fericire, Pestii sunt capabili sa profite de starea de spirit si sa o foloseasca cel mai bine ca sursa de inspiratie. Ceea ce poate fi o stare proasta pentru tine, pentru un nativ din Pesti este chiar o oportunitate de exprimare.

SCORPION

Un Scorpion pune pasiune in orice, iar starea lui de spirit reflecta acea intensitate. El nu poate ascunde atunci cand se afla intr-o stare proasta, totul este scris pe fata lui atunci. Din moment ce simte totul atat de intens, nu e exclus ca el sa ascule cantece triste atunci cand e melancolic sau sa faca box atunci cand e suparat. Scorpionii isi doresc ca starea in care se afla sa ii propulseze in actiune, fie ca e vorba de razbunare atunci cand cineva le face rau, fie sa fie acolo pentru cineva cand e nevoie de ei.

BERBEC

Un Berbec nu isi va ascunde starea de spirit sau sentimentele. Daca e suparat pe tine, vei sti sigur asta.

Dar asta nu e totul, el e hotarat sa intre in competitie doar pentru a arata ca e mai bun ca tine. Pur si simplu.

Unii spun insa ca indiferent cat de intensa va fi starea lui emotionala, ea nu va dura prea mult. Ramane sa vezi daca intr-adevar este asa in cazul in care doresti sa verifici neaparat ce sustin astrologii.

BALANTA

Este o rutina a Balantei sa intrebe daca cineva e suparat pe ea, chiar daca raspunsul este, de obicei, nu. Ea se teme ca a deranjat cumva pe cineva sau ca a suparat pe cineva, iar asta ii afecteaza starea de spirit. Ea nu vrea sa fie instabila emotional, dar simte totul si asta include si lucruri care nu au de-a face deloc cu ea, ci cu ceilalti. Ea pune pe sine povara sentimentelor altora si asta e o sarcina deosebit de greu de dus. De aici si schimbarile de dispozitie de multe ori la Balante.

GEMENI

Gemenii nu vor sa ii intristeze pe ceilalti cu starea lor de spirit, dar pur si simplu nu o pot ascunde.

Ori de cate ori cineva intreaba un Geaman daca e intr-o stare proasta, el va raspunde ca e bine si ofera o multime de motive care sa sustina aceasra informatie. Din pacate, asta demonstreaza, de obicei, contrariul.

Gemenii tind, de asemenea, sa isi expuna sentimentele pe retelele de socializare, iar cand revin mai tarziu si citesc ce au scris, se vor simti expusi si un pic jenati. Probabul ca ar fi mai bine sa recunoasca ce simt decat sa incerce sa para mereu fericiti.

Sursa

Comments