Ciolacu, despre negocierile PNL, USR, PLUS: PNL, disperat ca pierde alegerile, imparte candidaturi si transforma guvernul in sediu de partid

Ciolacu, despre negocierile PNL, USR, PLUS

Ciolacu, despre negocierile PNL, USR, PLUS: PNL, disperat ca pierde alegerile, imparte candidaturi s...

"Asa lupta Orban cu pandemia la Guvern! Impartind candidaturi in stanga si-n dreapta! Sanatatea oamenilor este doar o lozinca pentru PNL, mai apasatoare este disperarea ca pierd alegerile in Capitala. Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rusine pentru ceea ce ar trebui sa insemne Guvernul Romaniei! In nicio tara civilizata, Guvernul nu este folosit pentru tranzactii si negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai intai in carciuma si acum in sediu de partid. In loc sa-si bata capul pentru a repara situatia dezastruoasa din DSP-urile capusate de toate rudele si pilele liberale, Orban negociaza politic functii", a scris Ciolacu, pe Facebook.

Liderul interimar al PSD sustine ca, in loc sa se preocupe de investitii, spitale, somaj, alocatii si pensii, Orban ar avea ca singura preocupare alegerile.

"Nimic pentru oameni, totul pentru ei si pentru buzunarele lor! Degeaba! E in #FIREA oamenilor sa ii mature la vot!", mai scrie Ciolacu.

Atacul lui Ciolacu vine dupa ce presedintele USR, Dan Barna, si deputatul Claudiu Nasui au publicat pe Facebook fotografii de la negocierile cu PNL din care reiese ca discutiile au fost purtate la Palatul Victoria.

Comments