Ciolacu, dupa decizia CCR privind pensiile: "Se plang ca nu au bani, dar niciun moment nu s-au gandit sa gaseasca solutii. PSD va prezenta alternativa sa de bug

Ciolacu, dupa decizia CCR privind pensiile

Ciolacu, dupa decizia CCR privind pensiile: "Se plang ca nu au bani, dar niciun moment nu s-au gandi...

"Nimic pentru romani, TOTUL pentru ei!

Scoli inchise. Fermierii si firmele romanesti lasate de izbeliste. Salarii inghetate. Facturi marite. Pensii reduse, desi CCR a reconfirmat astazi ceea ce a spus in mod repetat anul trecut si anume ca majorarea pensiilor cu 40% este constitutionala.

Dar guvernarea PeNeListo-USeRista este preocupata doar de tragerea la sorti a functiilor, pentru a-si multumi clientela politica. Meritocratia promisa s-a transformat intr-un joc al pacanelelor de partid!

Se plang ca nu au bani, dar niciun moment nu s-au gandit sa gaseasca solutii. Pentru ca ele exista! #PSD va prezenta alternativa sa de #buget al Romaniei pentru a demonstra ca bani pentru pastrarea nivelului de trai al romanilor ar fi, daca ei nu i-ar cheltui cu pilele si politrucii lor", se arata in mesajul postat de liderul PSD.

Anterior, prim-vicepresedintele PSD, senatorul Gabriela Firea, a scris, tot intr-un mesaj postat pe Facebook, ca saluta hotararea CCR privind majorarea pensiilor cu 40% si ii transmite ministrului Muncii, Raluca Turcan, ca deciziile CCR nu sunt interpretabile.

"Raluca Turcan a avut astazi o reactie halucinanta, atunci cand un jurnalist i-a adresat o intrebare simpla, directa, de bun simt: "Ce veti face acum, dupa ce Curtea Constitutionala a stabilit ca majorarea cu 40% a punctului de pensie este legala. Veti aplica decizia?" Dupa o balbaiala, raspunsul chinuit a fost: "Vreau sa vad si sa verific decizia CCR. Experienta parlamentara ne arata ca deciziile CCR pot fi interpretate." Nu, doamna ministru, fost vicepremier, fost parlamentar, fost consilier, etc! Nu, deciziile CCR nu sunt interpretabile'. Sa sustii acest lucru este o dovada de neprofesionalism", i-a transmis Firea ministrului Muncii.

Comments