Ciolacu insista cu masuri pentru facturi de la 1 februarie: ,,Este suportabil de catre buget" - Ce spune despre DEMITEREA ministrului Energiei

Ciolacu insista cu masuri pentru facturi de

Ciolacu insista cu masuri pentru facturi de la 1 februarie: ,,Este suportabil de catre buget" - Ce s...

,,Am avut discutii inclusiv in cursul zilei de ieri cu domnul prim-ministru si alaltaieri si cu domnul presedinte Citu. Reducerea TVA de la 19% la 5% este suportabila de catre bugetul statului si pentru energie si pentru gaze si imi mentin parerea ca aceasta masura trebuie luata incepand cu data de 1 februarie", a spus Marcel Ciolacu, luni, inainte de sedinta PSD in care se vor decide noi masuri in criza energiei.

,,Cred ca sunt mai multe variante. Am vazut ce s-a intamplat in Franta cu plafonarea preturilor la energie la cea mai mare companie de stat si aceasta este o masura pe care am putea sa o luam. Dupa ce avem o decizie finala luata in coalitie, vom veni si va vom prezenta", a mai spus presedintele PSD.

Referitor la demiterea ministrului Energiei, Marcel Ciolacu a spus: ,,Aceasta decizie se ia in cadrul coalitie, impreuna cu primul ministru".

Sedinta decisiva la PSD: Masuri pentru CRIZA energetica - Cum va rezolva coalitia scandalul facturilor URIASE

Comments