Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, gafa dupa gafa - informatiile pe care le-ar vrea STERSE din spatiul public - Culisele statului paralel, ora 18:00

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, gafa

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, gafa dupa gafa - informatiile pe care le-ar vrea STERSE din sp...

Suparat pentru ca am indraznit sa-i punem intrebari, edilul sectorului 6 a facut gafa dupa gafa. S-a batut cu pumnii in piept ca va face curatenie in administratia intesata de "familii intregi" si s-a tinut de cuvant! Le-a inlocuit pe acestea cu apropiatii lui.

Cum a obtinut mama sa, o pensionara membra a PNL sector 3 de ani zile, functie dupa functie? Cine si de ce a incercat sa musamalizeze accidentul spectaculos produs de ea in sectorul 6 cu o masina pe care nu avea dreptul sa o conduca? Cine si de ce a angajat-o la ANSVSA si apoi la ANAF?

Cine este seful Politiei locale de la sectorul 6 adus de Ciprian Ciucu? Ce ii leaga pe acestia? Aflati in exclusivitate si informatii pe care presedintele PNL Bucuresti le-ar vrea sterse din spatiul public. Totul, numai la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu, in aceasta seara, de la ora 18:00.

Comments