Comunicatorii PNL, instituiti sa insiste ca vaccinarea si plafonarea sunt meritele partidului - DOCUMENT

Comunicatorii PNL, instituiti sa insiste ca

Comunicatorii PNL, instituiti sa insiste ca vaccinarea si plafonarea sunt meritele partidului - DOCU...

"USL un se poate reface, nu putem vorbi despre intrarea la guvernare a PSD; PNL este 100% in spatele lui Nicolae Ciuca si a negocierilor pe care le are cu partidele. Asteptam sa discutam cu USR, sa vedem daca se poate reface Coalitia. (Recomandare postare Facebook, apel PNL la responsabilitatea USR si PNL", este directiva principala, pe linie politica, pe care comunicatorii PNL trebuie sa o repete in emisiuni TV, dar si sa o promoveze pe Facebook", a arata documentul intern, prezentat in exclusivitate de Realitatea Plus.

Pe componenta economico-sociala, comunicatorii PNL trebuie sa insiste pe faptul ca partidul "a gasit cele mai bune solutii pentru facturile la electricitate si gaze: plafonare, compensare, amanare! Facturile vor ramane la fel ca in iarna anului 2020. Aproape 15 milioane de romani vor beneficia."

O alta componenta a mesajului social trebuie sa fie tintita pe campania de vaccinare, "care inregistreaza cele mai mari cifre de la debutul campaniei, 150 de mii pe zi, din care 110 cu prima doza. Am depasit 6 milioane de romani vaccinati (recomandare promovare Facebook!).

In acest context, comunicatorii PNL trebuie sa insiste pe idea ca "PSD si AUR au respins certificatul COVID pentru angajati, PNL a votat pentru".

Comments