Consilierul premierului iese la rampa: Victor Ponta, atac dur la Iohannis dupa turneul in Africa: Se...

Consilierul premierului Marcel Ciolacu - Victor Ponta il taxeaza dur pe presedintele Klaus Iohannis.

,,In timp ce economia Romaniei se duce de rapa, presedintele tarii face vizite oficiale in Zanzibar, se plimba prin safari sa vada lei si girafe si invata dansuri traditionale", acuza Ponta, relateaza Realitatea PLUS.

,,Am vazut ca toata lumea a incercat cumva sa il protejeze pe presedinte.

Am citit foarte mult in aceste zile, inclusiv pe contul oficial al domnului presedinte, o revolta uriasa a celor care l-au votat si, intr-un fel, a fost prima data cand m-am simtit solidar.

Am simtit nevoia sa ma impac cu ei si sa scriu cumva pe Facebook: Imi cer iertare ca v-am fost atat de nesuferit, ca am facut atatea greseli, ca m-am exprimat atat de prost, incat ati fost nevoiti sa il votati.

Va bateti joc de noi! Adica pe de o parte vine cineva si spune: Domne`, marim taxe, impozite, n-avem bani la stat, si chiar n-avem! Gaura pe primele 10 luni este uriasa.

E intr-un moment in care, pe de o parte, Guvernul, Ciolacu, coalitia de guvernare vine si spune nu mai avem bani, este foarte rea situatia cu banii, trebuie sa luam bani europeni, trebuie sa strangem cureaua!

Pe de alta parte, opulenta asta intr-o vizita evident inutila din punct de vedere politic. Ca nu obtine Romania nimic si nici n-are ce sa obtina din asemenea vizite", a declarat Victor Ponta la un post TV, potrivit Realitatea PLUS.

Comments