Coronavirus in scoli din Dambovita: Doua gradinite si clase din mai multe unitati de invatamant, in scenariul ROSU

Coronavirus in scoli din Dambovita Doua

Coronavirus in scoli din Dambovita: Doua gradinite si clase din mai multe unitati de invatamant, in...

Potrivit unei hotarari adoptate marti de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Dambovita, scenariile in care functioneaza mai multe unitati de invatamant vor fi schimbate, pentru o perioada de una sau doua saptamani, dupa caz, ca urmare a reanalizarii situatiei privind infectarea cu noul coronavirus si a propunerilor Consiliilor de Administratie ale unor unitati scolare.

Pana in 4 octombrie, doua gradinite si clase din alte patru unitati de invatamant trec in scenariul rosu dupa aparitia unor cazuri de COVID-19. Conform hotararii autoritatilor judetene, este cazul Gradinitei cu program normal nr. 1 Ocnita, Gradinitei cu program normal nr. 2 Fundu Ocnei, clasei I A de la Scoala Gimnaziala "I. Al. Bratescu Voinesti" Targoviste, al unei grupe de la Gradinita "Dumbrava Minunata" Fieni, clasei a V-a de la scola Ungureni - Corbii Mari si claselor V-VIII de la Scoala Gimnaziala Corbii Mari.

Totodata, CJSU Dambovita a decis ca, pana in 29 septembrie, sa functioneze in scenariul rosu clasa a XII-a C de la Liceul "Petru Cercel" Targoviste, clasele a VII-a A si XII-a A de la Liceul de Arte "Balasa Doamna" Targoviste, dar si clasele a V-a A, a V-a B, a VI-a A si a VII-a A de la Scoala Gimnaziala Grozavesti Corbii Mari.

Comments