Cosmin Selesi a plecat la PRO TV, dupa 10 ani la Antena 1. Prezentatorul participa la ,,Protevelion": ,,O revenire fantastica"

Cosmin Selesi a plecat la PRO TV, dupa 10

Cosmin Selesi a plecat la PRO TV, dupa 10 ani la Antena 1. Prezentatorul participa la ,,Protevelion"...


Schimbare neasteptata in televiziune! Dupa 10 ani petrecuti in calitate de prezentator TV la Antena 1, Cosmin Selesi s-a mutat la concurenta, mai exact la PRO TV. Actorul participa la ,,Protevelion".


A fost o surpriza pentru toata lumea sa-l vada pe Cosmin Selesi la filmarile editiei speciale de Revelion pentru PRO TV. Prezentatorul TV a facut primele declaratii despre show-ul la care participa.


,,Bine, sunt si eu.. istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obisnuit PRO TV de fiecare data. In urma cu ani de zile toata lumea astepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastica", a spus Cosmin Selesi.


Vedeta prezenta din anul 2012 emisiunea ,,Te cunosc de undeva" alaturi de Alina Puscas. Dupa terminarea celui de-al 16-lea sezon al show-ului de la Antena 1 nu s-a mai stiut nimic despre urmatorul sezon.


Momentan, Cosmin Selesi nu a facut nicio declaratie despre plecare sa de la Antena 1. Actorul a plecat ieri intr-o vacanta, in Thailanda, alaturi cu familia sa, semn ca s-au incheiat filmarile pentru ,,Protevelion".


Prezentatorul a aparut deja intr-o prezentare din culisele show-ului de la PRO TV si spunea ca este o revenire fantastica.Cine prezinta ,,Protevelion"


Dupa multi ani, PRO TV vine cu un program special pentru ultima zi din an. Pavel Bartos si Raluka vor fi gazdele show-ului ,,Protevelion" si vor avea multi invitati indragiti de telespectatori.


Pe parcursul orelor de distractie, pe scena vor urca vedete cunoscute care au pregatit momente neasteptate. Printre acestea se vor afla atat vedete PRO TV, precum Andra, Smiley, Inna, Carlas Dreams, Irina Rimes, cat si alti artisti extrem de iubiti, ca Vladuta Lupau, Carmen Chindris si Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocarita, Carmen Tanase, Horatiu Malaele, Medeea Marinescu si altii.&


Filmarile sunt deja in toi, membrii echipei de productie pregatind, intr-un cadru special, supersurprize, atat pentru cei de pe scena, cat si pentru cei de acasa.https://www.youtube.com/watch?v=U2ZwFfqpS1U

Comments