Crima socanta: un barbat si-a omorat sotia, apoi s-a sinucis. Fiul i-a gasit pe cei doi: ,,Tati a om...

Tragedia a fost descoperita de fiul victimelor

Evenimentul socant s-a petrecut in localitatea Seitin, unde un barbat a cedat intr-o izbucnire de furie, distrugand mobilierul si bunurile din casa. Intr-o incercare disperata de a scapa, sotia sa a fost prinsa si batuta cu brutalitate, pana cand a cazut inconstienta. Realizand gravitatea faptei sale, barbatul a decis sa-si ia viata.

Fiul cuplului, ajuns acasa dupa serviciu, a fost cel care a descoperit scenele terifiante si a strigat disperat dupa ajutor.

,,Mama mea e distrusa, moarta. Tati a omorat-o pe mami si el s-a spanzurat", a declarat baiatul, conform relatarilor publicate de observatornews.ro.

Cei doi soti erau bine cunoscuti in comunitate ca fiind persoane linistite si devotate religiei, participand regulat la slujbele bisericesti. Nimeni nu ar fi anticipat o asemenea tragedie.

,,Trupurile neinsufletite au fost transportate la Serviciul Judetean de Medicina Legala pentru efectuarea autopsiei", a declarat Claudia Iuga, purtator de cuvant al IPJ Arad.

Politia asteapta rezultatele autopsiei pentru a obtine mai multe informatii despre circumstantele acestui eveniment dramatic.

Ce au declarat vecinii

Vecinii si apropiatii sunt in stare de soc si nu isi pot explica cum s-a ajuns la aceasta tragedie. ,,Foarte cumsecade oamenii. Nu i-am cunoscut ca sa fie cu scandal, cu nimic. A ramas toata lumea socata", a declarat un localnic.

Ancheta este in desfasurare, iar autoritatile iau in considerare toate ipotezele pentru a elucida motivele din spatele acestei tragedii. Fiul cuplului este profund afectat de pierderea parintilor sai si trece prin momente de durere intensa.

Comments