Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru a doua jumatate a lunii mai. Castiguri substantia...

Berbec

Berbecul va avea aceasta planeta, Jupiter, pe casa banilor, bani facuti din munca. Este adevarat ca Berbecii pot face investitii sau isi pot organiza salariul, in sensul bun al cuvantului, dar ii ajuta si pe cei care vor sa devina independenti, sa se rupa de un angajator. Berbecul este pe plus din punct de vedere financiar.

Taur

Pentru Tauri, Jupiter aduce noroc, sansa, viziune, sansa de a calatori in stranatate. Nativul Taur devine mult mai expansiv, adica scoate cumva banii de la visterie si investeste. Incepe pur si simplu sa traiasca. Au loc foarte multe evenimente de ordin personal, sunt favorizati cei care vor sa isi intalneasca o mare dragoste, sa faca un copil, sa se casatoreasca, Jupiter este foarte abundent. Atentie, Tauri la ingrasare!

Gemeni

La Gemeni, Jupiter finalizeaza tot felul de situatii. In primul rand este o perioada buna pentru sanatate, atat fizica, cat si cea mentala. Vine cu foarte multa liniste, cu o eliberare. Subconstientul Geamanului incepe sa lucreze cumva in favoarea lui, iar asta il ajuta sa gaseasca tot felul de solutii pe care pana acum nu le-a vazut, sa finalizeze conflicte, sa ajunga la pace cu anumite persoane, sa inchida niste cicluri.

Rac

Racul are protectie divina, in primul rand prin oameni, pentru ca asa lucreaza Dumnezeu. Oamenii prieteni, care vor sa il ajute, sa il sustina, oameni bine pozitionati la care Racul apeleaza si ii promoveaza ideile sau chiar proiectele noi.

Citeste intreaga stire: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru a doua jumatate a lunii mai. Castiguri substantiale pentru mai multi nativi

Comments