Cseke Atilla anunta ca UDMR nu va semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: ,,Nu vom aborda politicianist aceasta chestiune"

Cseke Atilla anunta ca UDMR nu va semna

Cseke Atilla anunta ca UDMR nu va semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: ,,Nu vom abo...


Intr-un interviu acordat postului de radio RFI, liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a spus ca partidul nu isi doreste ,,o abordare politicianista a acestei chestiuni", scrie RFI.


UDMR nu isi doreste o solutie care sa inrautateasca si mai mult posibilitatile de interventie in cazul epidemiei Covid-19, a explicat& la RFI& Cseke Attila.


Senatorul a spus ca decizia in privinta votului pe motiune va fi luata in grupurile parlamentare, conform procedurilor interne. ,,Nu as putea sa va dau un raspuns transant cum vom vota. Vom analiza la momentul respectiv. Vom aborda strict la momentul respectiv in ce situatie este tara si ce este mai eficient pentru tara", a spus Cseke Attila. ,,Trebuie vazute consecintele politice si administrative ale trecerii unei motiuni de cenzura in acest context pandemic", a subliniat senatorul UDMR.


Liderul senatorilor UDMR spune ca ,,multi nu stiu ce se va intampla in septembrie, in ce sens va evolua criza pandemica. In nici un caz, UDMR nu isi doreste sa existe o solutie care eventual sa inrautateasca si mai mult posibilitatile de interventie. Evident ca sunt si critici si am formulat si noi critici, nu putine, pentru ca sunt de criticat multe masuri ale guvernului", a mai afirmat Cseke Attila.


Comments