Cu ce se ocupa sotia lui Ionut Iftimoaie. Maria nu e casnica: ,,Din luna decembrie o sa incep sa pro...


Sotia lui Ionut Iftimoaie e preocupata de familia sa, dar si de afacerea pe care o are si noul domeniu in care va profesa in curand. Intr-un interviu pentru Click, ea a facut dezvaluiri despre activitatea ei profesionala.


In varsta de 33 de ani, Maria e sotia lui Ionut Iftimoaie. Cei doi sunt casatoriti din anul 2016 si au impreuna trei copii, pe Nicholas Ionut Iftimoaie, Nicol Maria Iftimoaie, Ioana Iftimoaie. Dincolo de viata ei de familie, Maria nu e casnica, ea e pasionata de moda si are propria afacere cu haine, un atelier de croitorie.


Sotia lui Ionut Iftimoaie: ,,Vreau sa ma reprofilez profesional"


Totodata, de curand ea a facut un curs de micropigmentare pentru sprancene si buze si in curand va profesa si in acest domeniu. ,,Oarecum vreau sa ma reprofilez profesional, dar afacerea pe care o am cu haine nu o las, dar imi doresc sa fac mai multe in viata", a zis ea pentu Click.


Si a continuat: ,,Din luna decembrie o sa incep sa profesez in acest domeniu la o clinica in Comanesti (Bacau - n.r) unde locuim noi. Nu am stabilit inca preturile dar cred ca sprancenele pe care eu le voi micropigmenta vor fi undeva la 1.000 de lei, iar micropigmentarea buzelor in jur de 1.200 de lei.


Imi place ce fac si ma descurc bine, zic eu. Am fost ajutata foarte mult de faptul ca am talent la desen. La fel ca si in moda cu rochitele pe care eu le fac pentru doamne si domnisoare".
In cariera, Maria Iftimoaie e sustinuta de familie, mai ales de sotul ei. ,,Ionut nu spune nimic. Ma sustine in tot ceea ce vreau sa fac. Este alaturi de mine, mereu a fost alaturi de mine. Ma simt o femeie norocoasa si implinita atunci cand ma raportez strict la familia mea", a mai zis ea pentru aceeasi sursa.


Ionut Iftimoaie nu vrea sa mai apara la TV, dupa ce a participat la ,,Survivor Romania"


Ionut Iftimoaie a decis sa puna familia pe primul loc. A renuntat la sport, la politica, iar acum la televiziune. ,,Trei lucruri sunt definitiv inchise in viata mea. Cel dintai e cel legat de lumea sportului. Am spus ca ma retrag in 2016 si asa a si ramas! Apoi, am pus definitiv stop si unei cariere politice.


Anunt ca nu mai sunt atras de niciun fel de oferta, indiferent de partidul din partea caruia as mai fi primit, eventual, vreo propunere. Nu ma mai intereseaza niciun fel de campanie politica! Iar cea de-a treia si cea mai recenta e cea legata de lumea televiziunii. Am decis ca mi-am spus si in acest caz cel din urma cuvant, fara niciun fel de regrete", a declarat Ionut Iftimoaie pentru Cancan.


,,Timpul petrecut cu copiii mei a devenit mult, mult mai pretios"


Dupa ce a participat la ,,Survivor Romania", Ionut Iftimoaie si-a dat seama ca niciun show nu il mai atrage, asa ca nu isi mai doreste sa apara la TV. Nici macar vreo oferta avantajoasa nu il poate face sa revina pe micul ecran. ,,Am intors chestiunea pe toate partile inainte de a pune stop.


Ce ar putea fi peste o emisiune precum Survivor, la noi, in Romania?! Apoi, partea financiara nu mai poate avea la fel de multa influenta asupra mea, fiindca am decis sa nu mai dau prioritate partii financiare in luarea unei decizii de asemenea gen.


Timpul petrecut cu copiii mei a devenit mult, mult mai pretios si nimic nu-l mai poate egala. In plus, nicio suma de bani din lume nu mai poate egala o asemenea bucurie. Daca as mai pierde un asemenea timp, cine mi l-ar putea rascumpara? Raspunsul e unul singur si foarte simplu: nimeni!", a adaugat fostul sportiv, pentru aceeasi sursa.


Comments