Cu cinci luni inainte de JO, Mihai Covaliu a stabilit obiectivul Romaniei la Tokyo! Care este tinta fixata de presedintele COSR

Cu cinci luni inainte de JO, Mihai Covaliu a

Cu cinci luni inainte de JO, Mihai Covaliu a stabilit obiectivul Romaniei la Tokyo! Care este tinta...

O analiza facuta de COSR arata faptul ca cel mai realist obiectiv in Japonia ar fi 6-8 medalii obtinute, deoare sportul romanesc nu trece prin momentele cele mai fericite.

"Federatiile si-au propus 12-14 medalii. Dintr-un anume punct de vedere nu e rau ca iti propui multe medalii la Jocurile Olimpice, dar a mai greu de realizat. Comisia tehnica insa a estimat un numar de 4-6 medalii.

Aproape de ce s-a intamplat la Jocurile Olimpice trecute, eu cred ca suntem undeva la 6-8 medalii, bazandu-ma pe interactiunea cu sportivii. Stiu ce au facut, cred in ei, cred in toata fiinta mea ca vor ajunge acolo si vor da totul", a precizat seful olimpismului romanesc la Look Sport.

Pandemia generata de Covid 19 pune probleme chiar si acum organizatorilor, care se tem ca ar putea avea loc o noua amanare sau chiar o anulare totala a competitiei, moment care ar afecta foarte grav financiar toate sporturile olimpice.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Comments