Culisele Statului Paralel | PNL isi cauta noi forte. Viorel Catarama: Mi s-a propus sa consolidam dreapta romaneasca in interiorul si in jurul PNL-ului

Culisele Statului Paralel | PNL isi cauta

Culisele Statului Paralel | PNL isi cauta noi forte. Viorel Catarama: Mi s-a propus sa consolidam dr...

,,Am avut niste discutii la sfarsitul lui decembrie, in care mi s-a propus sa consolidam dreapta romaneasca in interiorul si in jurul PNL-ului.

In momentul in care discutam cu dumneavoastra (n.r. cu Anca Alexandrescu) aici (n.r. Realitatea PLUS), nu era nicio intentie de a reveni in PNL. Eu cu Rares Bogdan sunt prieten de 25 de ani, jucam golf dinaninte de a face dumneavoastra (n.r. Anca Alexandrescu) aceasta emisiune (n.r. "Culisele Statului Paralel").

Problema este ca PNL traverseaza o perioada grea. Faptul ca a fost o echipa castigatoare nu inseamna ca situatia in Romania nu e grea, conjunctura nu e grea si ca in tot acest context este o responsabilitate maxima pentru partidele politice care sunt in Parlament si mai ales la guvernare, sa rezolve problemele.

Trebuie sa confim ca din decembrie 1989 si pana azi, dar mai ales in ultimii ani, numirile in functiile publice se fac aproape exclusiv pe criterii politice.

Cred ca e nevoie in interiorul PNL de toti oamenii care asi pot aduce o contributie in baza ideologiei de dreapta pentru relansarea acestui partid. (...) Eu nu ma duc neconditionat la PNL", a precizat Viorel Catarama, la Realitatea PLUS.

Comments