Cum a incercat un barbat care a lovit o femeie pe trecerea de pietoni sa o impiedice pe victima sa s...

"La data de 19 iunie a.c., politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Brigada Rutiera, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, au retinut un barbat in varsta de 53 de ani, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia, vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul fara permis de conducere", a transmis, joi, Brigada Rutiera a Capitalei.

Sursa citata a precizat ca, in 4 iunie, politisti din cadrul Brigazii Rutiere au fost sesizati prin intermediul dispeceratului cu privire la faptul ca la camera de garda a unei unitati medicale s-a prezentat victima unui accident rutier produs in data de 2 iunie, pe o strada din Sectorul 1. Este vorba despre o femeie de 30 de ani.

"In urma investigatiilor, s-a stabilit faptul ca, un barbat in varsta de 53 de ani a condus un autovehicul pe Calea Floreasca, iar in dreptul unui complex comercial a surprins si accidentat o persoana de sex femeiesc, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni. Dupa producerea accidentului, conducatorul autovehiculului s-a oprit initial la fata locului, iar in timp ce victima a apelat SNUAU 112, acesta a impiedicat-o sa sesizeze evenimentul, prin aceea ca i-a inchis apelul, apoi si-a continuat deplasarea, parasind locul producerii accidentului fara incuviintarea organelor de politie sau a procurorului", a mai transmis sursa citata.

Barbatul in cauza este cunoscut cu antecedente penale, fiind cercetat pentru mai multe infractiuni, atat la regimul circulatiei rutiere, cat si de alta natura.

Comments