Cum iti poti gasi perechea potrivita in pandemie: Facebook Dating se lanseaza si in Romania

Cum iti poti gasi perechea potrivita in

Cum iti poti gasi perechea potrivita in pandemie: Facebook Dating se lanseaza si in Romania


Gigantul american Facebook lanseaza joi noul sau serviciu, Facebook Dating, la nivel european, inclusiv in Romania. Aplicatia are drept scop sa-i ajute pe oameni sa-si gaseasca perechea potrivita, in functie de lucrurile pe care le au in comun.


In cele 20 de tari in care aplicatia este disponibila s-au creat peste 1,5 milioane de "potriviri".


Functia de
dating poate fi utilizata in cadrul retelei Facebook, iar crearea profilului se
realizeaza doar prin cateva click-uri.


Care sunt
functiile importante ale Facebook Dating


Stories: Functia Stories a profilului de dating le permite utilizatorilor sa impartaseasca momente din viata de zi cu zi. In acest fel, acestia pot interactiona cu cei care se arata interesati de preferintele persoanei care a postat.
Secret Crush: Functia Secret Crush permite explorarea relatiilor potentiale cu oameni pe care utilizatorii ii cunosc deja pe Facebook sau Instagram. Pot fi selectati pana la noua dintre prietenii de pe Facebook sau urmaritorii de pe Instagram. In momentul in care persoana de care un anumit utilizator este interesat il adauga in lista Secret Crush, se creeaza o potrivire. Insa daca acea persoana nu foloseste aplicatia de Dating, nu se va crea o lista Secret Crush, iar persoana respectiva nu va sti ca a fost introdus numele ei.
Evenimente si Grupuri: Se pot vedea care sunt celelalte persoane care folosesc Facebook Dating si au interese similare, prin adaugarea evenimentelor si grupurilor de pe Facebook in Dating.
Intalniri video: Daca exista o potrivire cu cineva din Dating si utilizatorii sunt pregatiti sa inceapa o conversatie printr-un apel video, s-a lansat o functie in care se poate incepe intalnirea, atingand pictograma video din chat.

Oficialii
Facebook sustin ca noul serviciu s-a creat tinandu-se cont de criteriile de
siguranta, securitate si intimitate.


"Gasirea unui partener de viata este ceva personal, motiv pentru care am construit Dating, tinand cont de siguranta, securitate si intimitate. Pentru realizarea acestui serviciu, am lucrat cu experti din domeniu pentru a oferi un acces usor la sfaturi de siguranta si pentru o protectie suplimentara in Facebook Dating. Aici vorbim inclusiv de posibilitatea de a raporta si bloca pe oricine, precum si de a opri trimiterea de fotografii, linkuri, plati sau videoclipuri in mesaje. Prietenii de pe Facebook nu vor fi sugerati ca potentiale potriviri si nici nu vor fi anuntati ca v-ati facut profil pe Dating. De exemplu, profilul dumneavoastra de Dating, mesajele, aprecierile si persoanele cu care va potriviti nu vor aparea in fluxul de stiri Facebook", a precizat Facebook, in cadrul unui comunicat de presa.


Pe langa
Romania, Facebook Dating se lanseaza de joi si in Austria, Belgia, Bulgaria,
Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia,
Croatia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Malta, Olanda,
Polonia, Portugalia, Suedia, Slovenia, Slovacia, Islanda, Liechtenstein,
Norvegia, Spania, Elvetia si Regatul Unit.


Comments