Cum profita de tine, in functie de zodie. Mincinosii horoscopului

Cum profita de tine, in functie de

Cum profita de tine, in functie de zodie. Mincinosii horoscopului

Poate ca tin la tine sau sunt dependenti, intr-un fel sau altul, de persoana ta. Cert este ca unii barbati profita de tine si obtin diferite foloase de pe urma ta, sub acoperirea declaratiilor de dragoste. Pentru a te proteja de profitori, este bine sa stii cum procedeaza acestia in functie de zodie.

Berbec

Ca sa ajunga la inima ta, Berbecul iti lasa senzatia ca este cel mai dezinteresat si idealist om din lume. Dupa ce i-ai cazut in plasa, are grija sa obtina tot ce vrea de la tine, amintindu-ti permanent de promisiunile pe care i le-ai facut, reprosandu-ti esecurile si neimplinirile sale, astfel incat sa-i juri ca il vei sustine mereu.

Taur

Manipularea emotionala este un atu puternic al Taurului, care iti citeste sentimentele, apoi se foloseste de slabiciunile tale, pentru a te convinge sa faci diverse lucruri in beneficiul sau. Pentru ca Taurii sunt adesea destul de materialisti, iubesc banii si confortul, trebuie sa fii foarte atenta cand incepi o relatie cu un barbat din aceasta zodie. Citeste continuarea.

Comments