Cum sa inveti sa mergi pe un skateboard? (P)

Cum sa inveti sa mergi pe un skateboard? (P)

Cum sa inveti sa mergi pe un skateboard? (P)

Trebuie sa realizezi ca nimic nu vine de la sine. Nu poti sa te urci pe placa si sa te misti fara teama de a cadea. Este nevoie de o anumita abilitate pentru a echilibra corect, a impinge in mod corespunzator sau a manevra si intoarce cu pricepere. Oamenii care au urcat pe skateboard si au cazut o stiu perfect. Iata cateva sfaturi importante care vor face skateboard-ul mai distractiv.

Ce trebuie sa stii inainte de a face skateboard?

Chiar inainte de a incepe sa iti perfectionezi abilitatile, trebuie sa te asiguri ca alegi echipamentul potrivit de pe https://sportano.ro/skateboarduri/longboarduri. Dupa cum poti ghici cu usurinta, snowboard-urile sunt disponibile pe piata in multe varietati. Ele difera in primul rand prin dimensiune si forma. Fiecare dintre ele ofera o experienta si un grad de dificultate usor diferit.

Ce echipament sa alegi? Depinde mult de ceea ce iti pasa. Daca o plimbare stabila in jurul orasului este importanta pentru tine, alege longboard-uri si atunci cand o manevrabilitate mai mare si o dimensiune mica a unei placi care poate incapea intr-un rucsac se dovedeste a fi cheia, un model pennyboard par sa fie alegerea ideala. Skateboard-urile clasice sunt o solutie intermediara care combina avantajele celor doua anterioare. Pe o astfel de placa nu numai ca vei merge pe distante mari, dar vei sari si vei executa tot felul de trucuri.

Invata sa mergi pe skateboard - de unde sa incepi?

Acum ca stii de unde sa incepi si ce produs sa cumperi de pe https://sportano.ro/skateboarduri/skateboarduri-clasice, poti trece la partea practica. Este important aici sa alegi o suprafata uniforma, complet sigura. Este mai bine sa eviti locurile frecventate de multi oameni, precum si situate aproape de o strada aglomerata. La inceput, riscul de cadere si de conducere necontrolata este destul de mare, asa ca ar trebui sa faci totul pentru a evita situatiile periculoase.

La fel de important este sa incepi cu elementele de baza si sa inveti totul pe etape:

- Primul pas consta in stapanirea tehnicii de a sta in picioare si a impinge pe sol.

- Ca si incepator, trebuie sa inveti, de asemenea, sa te rasucesti.

- Odata ce ai stapanit statul in picioare, impingerea si rasucirea, poti trece la trucuri.

Raspunzand la intrebarea cum sa faci skateboard-ul, problema franarii nu poate lipsi. Cauzeaza multe probleme incepatorilor care, din cauza lipsei de abilitati suficiente, adesea sar pur si simplu de pe snowboard. Dupa cum se dovedeste, exista cel putin cateva moduri de a opri. Una dintre ele consta in apasarea spatelui tablei in asa fel incat sa o asezi aproape vertical. De asemenea, poti apasa partea din fata a placii astfel incat sa inceapa sa se frece de sol. Cu toate acestea, o astfel de manevra necesita un echilibru mai bun, deoarece este mai usor sa cazi in timpul efectuarii ei.

Siguranta pe primul loc!

Indiferent ce snowboard vrei sa folosesti si ce manevre te intereseaza cel mai mult, nu poti uita de accesoriile de protectie necesare. Fara ele, fiecare cadere poate duce la consecinte grave - zgarieturi si cateva vanatai in cel mai bun caz si, in cel mai rau caz, un membru rupt sau rani la cap.

Deci, ce sa cumperi de pe Sportano pentru a evita astfel de probleme? La inceput, desigur, casca va fi importanta. Fara ea, este mai bine sa nu te urci pe snowboard daca nu poti sa-ti tii echilibrul. Lovirea cu capul de pamant se termina uneori foarte rau.

Pe langa casca, merita luata in considerare si achizitionarea protectiilor - acestea sunt purtate in principal pe coate, genunchi si incheieturi. Desi pot parea ca limiteaza putin miscarea, ele ofera o protectie eficienta impotriva multor rani.

Comments