CUM VA FI VREMEA PANA IN 24 SEPTEMBRIE Ploi,

CUM VA FI VREMEA PANA IN 24 SEPTEMBRIE – Ploi, dar si zile calduroase in urmatoarele doua saptamani

CUM VA FI VREMEA PANA IN 24 SEPTEMBRIE Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat ca vremea va continua sa ramana, in general, calda in perioada urmatoare, insa meteorologii estimeaza si intervale cu averse in majoritatea regiunilor, in special in 12 septembrie, respectiv din 17 septembrie, aproape in fiecare zi pana pe 24 septembrie.

In Banat, vremea va fi calduroasa, cu o medie a temperaturilor maxime de 32-33 de grade.

In urmatoarele doua zile valorile termice vor fi in scadere, iar intre 14 si 17 septembrie se va incalzi din nou, media maximelor termice urmand sa atinga 29 de grade.

In prima jumatate a celei de-a doua saptamani, vremea va intra din nou intr-un proces de racire, astfel ca maximele diurne vor fi, in medie, in jurul a 22 de grade. In ultimele zile de prognoza se va incalzi usor si treptat.

Temperaturile minime vor fi in jurul a 18 grade in primele zile ale prognozei, apoi vor scadea si se vor apropia de 10 grade.

Urmeaza o noua incalzire, treptata, pana in dimineata de 17 septembrie, apoi o racorire, astfel ca in ultimele zile de prognoza vor fi temperaturi minime care, in medie, nu vor mai depasi 12 grade.

Vor fi averse pe parcursul zilei de 12 septembrie si din nou, aproape in fiecare zi, din data de 17 septembrie.

In Crisana, in zilele de 12 si de 13 septembrie valorile maxime diurne vor fi de 22-23 de grade.

Intre 14 si 17 septembrie va reveni vremea calda, cu temperaturi maxime care se vor situa intre 24 si 28 de grade, ca medie regionala.

In prima jumatate a celei de-a doua saptamani, vremea va intra din nou intr-un proces de racire, astfel ca maximele diurne vor fi, in medie, de 20- 22 de grade. In ultimele zile de prognoza se va incalzi usor si treptat.

Temperaturile minime vor fi placute la inceputul intervalului, cand media lor va fi de 16-17 grade, apoi vor scadea, iar pe data de 14 septembrie media pe intreaga regiune va fi de 10 grade.

Pana la inceputul celei de-a doua saptamani se va incalzi cu aproximativ patru grade, dupa care media valorilor termice nocturne va avea valori intre 10 si 13 grade.

Vor fi averse in data de 11 septembrie noaptea, pe parcursul zilei de 12 septembrie si temporar dupa data de 16 septembrie.

In zona Maramuresului, valorile termice diurne vor scadea de la o medie de 31 de grade in prima zi, pana la aproximativ 20 de grade in data de 13 septembrie.

In urmatoarele patru zile se va incalzi, dupa care se va raci din nou, astfel ca, in jurul datei de 21 septembrie, media maximelor va fi de 20 de grade. In ultimele zile de prognoza se va incalzi usor si treptat.

Media temperaturilor minime va urca pana la 15 grade, in 12 septembrie dimineata, iar ulterior va scadea si va atinge 9 grade in data de 14 septembrie. Temperaturile nocturne vor creste din nou si vor atinge, in medie, 13 grade, in data de 17 septembrie.

In cea de-a doua saptamana de prognoza trendul general al temperaturilor minime va fi de scadere, de la o medie de 11 grade in prima zi, la 9-10 grade, in ultimele zile.

Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicata in jurul datei de 12 septembrie si, din nou, dupa data de 16 septembrie.

Cum va fi vremea in celelalte zone ale tarii AICI

foto

The post CUM VA FI VREMEA PANA IN 24 SEPTEMBRIE – Ploi, dar si zile calduroase in urmatoarele doua saptamani appeared first on actualmm.ro.

Comments