Dacian Ciolos, o noua intalnire, vineri, cu PNL si UDMR: Sa vedem daca PNL isi asuma responsabilitatea, ei n-au venit cu propunere de premier

Dacian Ciolos, o noua intalnire, vineri, cu

Dacian Ciolos, o noua intalnire, vineri, cu PNL si UDMR: Sa vedem daca PNL isi asuma responsabilitat...

Principalele declaratii ale lui Dacian Ciolos

"Colegii Florin Citu si Kelemen Hunor mi-au spus ca au nevoie de o discutie in partid pentru a lua mandat pe o astfel de negociere si vineri vom avea o noua intalnire. Am inteles ca mai ales Florin Citu are nevoie de aceasta discutie si a convocat-o chiar maine o sedinta la PNL."

"Nu cred ca este exclusa o refacere a Coalitiei, pentru ca am auzit de ambele parti ideea ca formula viabila este o colaborare intre cele 3 formatiuni, cu sprijinul minoritatilor. Ramane sa vedem daca PNL isi asuma responsabilitatea, pentru ca n-a venit cu o propunere de premier la negocierile de la Cotroceni.

Intrebat daca este gata sa faca un pas in spate daca PNL accepta un guvern USR, dar nu cu Dacian Ciolos:

"Eu am un mandat si vreau sa-l duc pana la capat, daca PNL avea o propunere de premier, trebuia sa o faca sau o pot face, deocamdata discutam pe propunerea de premier facuta de presedintele Klaus Iohannis".

UPDATE: Intalnirea liderilor USR, PNL, UDMR si al minoritatilor s-a incheiat in jurul orei 18:00.

La final, premierul desemnat, Dacian Ciolos, a precizat ca nu s-a ajuns la nicio concluzie si ca va avea loc o sedinta a Biroului National.

La discutii, care au avut loc la sediul PNL, au participat Florin Citu, Dacian Ciolos, Kelemen Hunor si Varujan Pambuccian. Discutiile au vizat o posibila colaborare.

Surse PNL citate de Realitatea Plus au dezvaluit insa ca saptamana viitoare va avea loc a doua nominalizare de premier, in persoana lui Florin Citu.

"Ne aflam intr-un moment exceptional, care are nevoie de solutii exceptionale.Nu am venit sa aflu ce imi pot oferi partenerii mie, ci ce solutii pot oferi ei pentru Romania. Eu le ofer un parteneriat ca sa putem forma o majoritate in Parlament", a declarat liderul USR la intrarea in sediul PNL.

PNL i-a transmis deja lui Ciolos ca sprijinul ar trebui sa il caute la cei care au sustinut motiunea de cenzura, in speta la PSD si AUR. Liberalii sunt nemultmiti si de faptul ca liderul USR a refuzat sa se inscrie in PNL cand a preluat portofoliul in calitate de tehnocrat.

Inregistrari EXPLOZIVE din tabara Citu - Rares Bogdan si Cristian Busoi, declaratii-BOMBA despre Dacian Ciolos - AUDIO

Comments