Dan Petrescu trage un semnal de alarma: "Anul asta va fi mult, mult mai greu!"

Dan Petrescu trage un semnal de alarma "Anul

Dan Petrescu trage un semnal de alarma: "Anul asta va fi mult, mult mai greu!"

Maine seara, de la ora 22:00, "feroviarii" vor juca pe teren propriu cu elvetienii in al doilea meci din faza grupelor Europa League. Ardelenii sunt lideri, cu 3 puncte.

Chiar daca echipa sa are un parcurs foarte bun, "Bursucul" trage un semnal de alarma.

Printre subiectele dezbatute de tehnician la conferinta de azi se numara meciul cu Young Boys, transferurile clubului, dar si situatia financiara.

"Avem foarte multe probleme de lot anul acesta, fata de anul trecut. Nu avem jucatori trecuti pe lista, nu aveam voie decat 20. Din pacate, Bordeianu a plecat, Cestor s-a accidentat. Mai avem cinci meciuri in Europa League si 7 meciuri in campionat. O situatie foarte grea, anul trecut nu m-am confruntat cu ea.

Anul asta va fi mult, mult mai greu decat anul trecut. Young Boys a castigat ultimel trei campionate. Anul trecut, in grupele Europa League, au castigat cu Glasgow si Feyernoord, si au experienta foarte mare. Am ramas impresionat de agresivitatea si organizarea lor. Nu ne vor lasa sa jucam, asta e clar. Nu au probleme de lot si au si 30 de jucatori trecuti pe lista UEFA si, pe termen lung, lucrul asta va conta."

Citeste continuarea declaratiilor pe realitateasportiva.net.

Comments