Dana Rogoz si Radu Dragomir au sarbatorit 12 ani de casnicie. Cum arata actrita in ziua cununiei civ...


Dana Rogoz, in varsta de 38 de ani, si Radu Dragomir au sarbatorit 12 ani de la cununia civila, pe 9 iulie. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz si au doi copii impreuna, pe Vlad si Lia. In ziua aniversarii casniciei, actrita a postat un mesaj emotionant pe contul de socializare.


,,191/366 Azi am implinit 12 ani de cand am spus amandoi "DA", emotionati si extrem de fericiti. Ma uit la aceste fotografii si imi sunt atat de dragi, ca nu va pot explica! Imi aduc aminte agitatia, rasetele, veselia infinita a nasei, piciorul lovit al nasului, bucuria fratilor nostri, mandria parintilor, dragostea prietenilor apropiati De neuitat!


Sincer, n-am apucat sa ne sarbatorim azi, dar ne-am propus sa o facem pe 14 iulie, caci atunci a fost cununia religioasa. Trec anii foarte repede, dar trec impreuna. #DragoMirii", a fost mesajul transmis de Dana Rogoz pe contul de socializare.


Dana Rogoz a vorbit despre posibilitatea de a se muta din Romania


Dana Rogoz , in varsta de 38 de ani, si regizorul Radu Dragomir, de 57 de ani, au impreuna doi copii, un baiat si o fata, Vlad Luca, in varsta de 10 ani, si Lia Elena, in varsta de 4 ani. Cei patru calatoresc mult, peste tot in lume, iar pentru prima oara, actrita recunoaste ca ea si sotul ei s-au gandit uneori sa paraseasca Romania.


,,Ne-a mai trecut asa prin minte gandul asta. In general ne trece cand se intampla ceva nasol sau cand ai probleme cu un spital sau zici: Bai, pentru copiii nostri. E grea o decizie de acest gen oricum. Adica la modul concret ar fi foarte, foarte greu, mai ales ca profesia mea se leaga de limba romana in mare parte.


Eu joc in limba romana, e greu sa joc in strainatate. Sigur ca poti sa joci, dar e putin probabil. Atunci s-ar pune problema legata de veniturile pe care le-am avea pe cap de familie", a spus Dana Rogoz, la Fresh by Unica.


Comments