Daniel Baluta a fost la vot. Ce a declarat la iesirea de la urne

Daniel Baluta a fost la vot. Ce a declarat la iesirea de la urne

Daniel Baluta a fost la vot. Ce a declarat la iesirea de la urne

"Am votat in primul rand cu foarte multa emotie si cu speranta ca echipa care a facut lucruri deosebite pentru bucuresteni va continua (...). Sunt aici impreuna cu familia mea extinsa si sunt convins ca diseara, la ora 22,00, Bucurestiul va avea parte de mai mult optimism, de mai multa sensibilitate si de mai mult profesionalism", a spus Daniel Baluta, duminica, la iesirea de la urne.El i-a indemnat pe oameni sa se prezinte in numar cat mai mare la urne, pentru ca votul este esenta democratiei. Daniel Baluta a punctat ca a ales sa voteze in jurul orei 16,00 pentru a ii mobiliza pe tineri sa voteze."Cei mai tineri se pornesc un pic mai greu si nu facem altceva decat sa ii mobilizam - atat pe familiile tinere, cat si pe cei care voteaza pentru prima oara", a punctat Daniel Baluta.In opinia sa, procesul de votare nu este complicat cu cinci buletine de vot, pentru ca reprezinta o "simpla formalitate" cand oamenii stiu ce vor. "Sunt convins ca bucurestenii stiu exact ceea ce isi doresc, de aceea procesul electoral nu are a fi decat extrem de eficient si simplu", a afirmat Daniel Baluta.

Probleme la sectiile de votare din Prahova: Cinci solicitari la Ambulanta pentru persoane care au prezentat afectiuniPrintre cei care l-au insotit pe edilul Baluta s-a numarat candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea. Intrebat de jurnalisti de ce nu a venit si presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, el a mentionat ca are colegi care au nevoie de mai mult ajutor."Premierul cu certitudine are si alte obiective, in cursul zilei am fost impreuna, noi am fost impreuna toata campania, suntem impreuna si vom fi impreuna, pentru ca echipa noastra stie sa fie solidara. Astazi sunt colegi care au nevoie de mai mult ajutor si sunt convins ca premierul este in aceasta clipa alaturi de ei. Important este ca astazi impreuna cu doamna Firea nu facem altceva decat sa dovedim ca avem cea mai puternica echipa", a adaugat Daniel Baluta.

Alegeri locale 2024 LIVE. Ce alegem la scrutinul de astazi: TOPUL judetelor fruntase. Sectorul din Capitala care conduce detasat - Prezenta la vot ora 17:00

Comments