Daniel Suciu, atac la Adrian Vestea: ,,Ministrul tuturor primarilor ii evita pe cei ai PSD dintr-un...

"Dragi <> liberali, domnule ministru Adrian Vestea, domnule primar si presedinte Ioan Turc, precizez de la inceput ca nu e musai si nu ne-a cerut nimeni sa va iubim, sau viceversa, dar v-as ruga sa tineti cont de un lucru esential: ESTE NU DOAR contraproductiv dar si inelegant ca ministrul dezvoltarii si administratiei publice (adica al tuturor primarilor si comunitatilor) sa vina intr-un judet si sa evite sa se intalneasca cu cei 42 de primari ai PSD", a scris, luni seara, pe Facebook, Daniel Suciu.

Presedintele PNL Bistrita-Nasaud cxrede ca este "infantil" ca ministrul unui guvern de coalitie sa nu se intalneasca nu primarii partidului cu care guverneaza.

"Inteleg ca presedintele si primarul PNL este deranjat de criticile noastre, dar este infantil sa nu il lasi (banuiala noastra) pe ministrul unui Guvern de coalitie sa se intalneasca cu primarii partenerilor de guvernare. Ca l-a dus domnul Turc pe la santierele incepute de noi si s-a laudat cu ele, nicio surpriza, dar administratia nu este politica si este o greseala MARE a unui ministru din Guvernul Romaniei sa se vada, in sediul partidului, doar cu primarii PNL", a mai scris Suciu.

"In speranta ca afrontul adus celor peste 150.000 de bistriteni ce traiesc in comunitati conduse de primari PSD nu se va repeta, il asigur pe domnul ministru Vestea ca acestia din urma, chiar si neinvitati si evitati, sunt printre cei mai buni din tara", a adaugat Suciu.

La randul sau, Adrian Vestea a anuntat, tot pe Facebook, ca a vizitat la Bistrita mai multe obiective de investitii finantate de Ministerul Dezvoltarii.

"M-am bucurat sa vad ca lucrarile avanseaza intr-un ritm bun si toate aceste proiecte contribuie la dezvoltarea echilibrata a comunitatii bistritene. Il felicit pe Ioan Turc, primarul municipiului Bistrita, pentru proiectele pe care le deruleaza si pentru viziunea sa asupra dezvoltarii unitare a municipiului. Investitiile in infrastructura si educatie sunt esentiale pentru evolutia Romaniei. Ele ne permit sa cream conditii propice pentru dezvoltarea economica si sociala, pentru imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor si pentru atragerea de investitii straine", a scris Adrian Vestea pe pagina sa de soclializare.

Comments