Darren Cahill explica de ce turneele de tenis nu vor putea fi reluate prea curand

Darren Cahill explica de ce turneele de

Darren Cahill explica de ce turneele de tenis nu vor putea fi reluate prea curand

Antrenorul Simonei Halep este de parere ca vom mai vedea tenis in acest an doar daca autoritatile decid sa reduca restrictiile de circulatie astfel incat sportivii sa nu fie nevoiti sa stea 14 zile in carantina de fiecare data cand merg la un turneu sau cand revin acasa.

,,Cei de la ATP si WTA lucreaza din greu pentru a face asta (revenirea la normal). Acest sport depinde de deciziile guvernelor din intreaga lume. Va fi nevoie de relaxarea restrictiilor de calatorie. Daca vor ramane cele din prezent, este imposibil pentru jucatori sa soseasca din toate partile la un turneu.

Daca se va reveni la Cincinnati, apoi pentru US Open, va fi nevoie de o perioada de 14 zile de carantina. Apoi dupa 3-4 saptamani fiecare va reveni in tara lui sau la alt turneu si va fi nevoit sa intre din nou in carantina. Trebuie sa se renunte la multe restrictii pentru ca tenisul sa revina. Toata lumea lucreaza din greu, inclusiv organizatorii turneelor de Grand Slam, pentru a face posibila revenirea. Sa le tinem pumnii! Sper sa vedem tenis in 2020", a mai afirmat Darren Cahill, potrivit Digi Sport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Comments