David Popovici, avertisment pentru adversari: ,,Am vrut sa le arat un trailer pentru ce ceea ce urmeaza in urmatorii ani"

David Popovici, avertisment pentru adversari

David Popovici, avertisment pentru adversari: ,,Am vrut sa le arat un trailer pentru ce ceea ce urme...


David Popovici s-a reintors, luni, in Romania de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Inotatorul de 16 ani, care a concurat in doua finale olimpice, a tinut sa-si avertizeze adversarii de la viitoarele competitii internationale, informeaza News.ro.


David Popovici s-a aratat satisfacut de faptul ca dupa evolutiile de la JO 2020 a fost felicitat de adversari, printre care si Caeleb Dressel ,campionul olimpic la 100 de metri.


,,Eu mi-am indeplinit cu mult obiectivele si suntem cu mult mai mult decat satisfacuti si eu si antrenorul meu. Sper sa-i sperii putin (n.r. - pe adversari) si nu am vrut decat sa le arat un trailer pentru ce ceea ce urmeaza in urmatorii ani", a declarat David Popovici.,,Acum primesc si eu complimente de la ei (n.r. - adversari), nu le fac numai eu lor", a precizat David Popovici.


Intrebat ce-si doreste sa faca primul lucru in Romania, David Popovici a marturisit ca vrea sa doarma si sa manance sushi.


,,Pe langa sa dorm si sa vorbesc si eu putin cu prietenii, cred ca o sa mananc niste sushi, pentru ca, ironic, am mancat sushi mai bun in Romania decat ce am reusit mananc in satul olimpic", a afirmat David Popovici.


Dupa ce presa internationala l-a numit ,,rege", ,,fenomen" sau ,,extraterestru", David Popovici a spus doar ca este un pusti care stie sa inoate.


,,Ei imi spun cum vor, eu spun ca sunt un pusti care inoata repede si caruia ii place sa creada ca stie sa vorbeasca", a declarat David Popovici.


David Popovici a terminat pe locul al patrulea proba de 200 de metri liber de la JO si pe locul al saptelea pe cea de 100 de metri liber. La 50 de metri liber, el nu s-a calficat in finala.


FOTO: EPA


Comments