DE POVESTE Luciana Marin si Andrei Popescu

DE POVESTE – Luciana Marin si Andrei Popescu au avut parte de o petrecere de nunta minunata

DE POVESTE După ce și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă în 23 martie 2016, handbaliștii Luciana Marin (HCM) și Andrei Popescu (Minaur Baia Mare) au avut parte sâmbătă, 2 iulie, de o petrecere de nuntă fastuoasă. Luciana a strălucit în rochia de mireasă, demonstrând că este o prezență agreabilă atât pe semicercuri, cât și în viața privată.

DE POVESTE În ziua în care și-au unit destinul în fața primarului municipiului Baia Mare, în luna martie, sportivii Luciana Marin și Andrei Popescu au avut alături familiile și colegii de la echipele la care joacă. De asemenea, de la „cel mai important meci” din viața Lucianei și a lui Andrei nu au lipsit nici fanii, care au dorit să îi felicite pe cei doi pentru pasul făcut spre întemeierea unei familii. (credit foto cununie religioasă: Mircea Pauseniuc)

DE POVESTE luciana marin si andrei popescu

La fel s-a întâmplat și cu ocazia cununiei religioase și a petrecerii care a avut loc la un restaurant din apropierea municipiului Baia Mare. Fostele colege ale Lucianei și-au postat pe rețeaua de socializare Facebook fotografii de la eveniment.

DE POVESTE aneta pirvut si timeea tatar

Timeea Tătar și Aneta Pîrvuț Udriștoiu au sclipit în rochiile elegante îmbrăcate la nunta colegei lor, Luciana.

DE POVESTE andrada maior pasca

Andrada Maior Pașca a arătat ca o prințesă din basme, primind multe aprecieri din partea fanilor pentru ținuta aleasă.

Redacția ActualMM le urează celor doi tineri însurăței, Luciana și Andrei, multă sănătate și înțelegere, casă de piatră și copii frumoși!

Citește cum a decurs cununia civilă. Text și poze AICI

Credit foto cununie religioasă: Mircea Pauseniuc

Credit foto.

Comments