DE TOATE PENTRU TOtI Politia prezinta

DE TOATE PENTRU TOtI – Politia prezinta radarul pentru cei ce respecta legea si cel pentru vitezom...

sursa foto: ziarulconstanta.ro

DE TOATE PENTRU TOŢI. ”Polițiștii au umor”, celebra pagină de Facebook pune capăt speculațiilor: radarul este ascuns și nu poate fi văzut la timp de șoferi, polițiștii stau tupilați cu autospeciala pe după boscheți pentru a-și realiza norma de amenzi impusă de șefi, etc.

Și pentru a nu mai fi discuții de toate felurile aceștia au prezentat, în premieră, cele două situații în care este amplasată autoutilitara dotată cu aparatura radar.

Pentru cei care respectă viteza mașina cu radarul întrunește toate condițiile de tranparență: este vizibilă de la mare distanță, polițiștii stau în stradă, în așa fel încât toată lumea șoferească să îi vadă de la mare distanță, etc.

radar_vitezomani

Pentru vitezomani, radarul stă băgat undeva în spatele unor boscheți, abia-abia de se vede, și desigur, ”prinde tot ce mișcă pe ambele părți”.

Ba pe deasupra în încurcătura de verdeață s-a creat o breșă de abia-abia s-a făcut un ochi în așa fel încât să aibă vizibilitate doar ochiul ager al aparatului.

Desigur totul este o glumă a celor de la respectiva pagina făcută doar pentru a ne descreți frunțile și a dispărea, odată pentru totdeauna, ideea că polițiștii stau la pândă.

Sursa info 

Comments