DE TOT RASUL Ce explicatie a dat Directorul

DE TOT RASUL - Ce explicatie a dat Directorul Aeroportului Timisoara dupa ce fost prins baut la vola...

DE TOT RÂSUL  Directorul Aeroportului Timișoara, Dan Idolu, se plimba la volanul autoturismului de serviciu marca Tuareg, în localitatea Dumbrăvița, când a fost oprit de către polițiștii de la Secția 1 Poliție Rurală Timișoara pe strada Iosef Attila și rugat să sufle în aparatul etilotest. Rezultatul obținut a fost de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii l-au anunțat pe directorul Aeroportului Internațional Timișoara că va primi o amendă în valoare de 1125 de lei și că va avea permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile. Dan Idolu le-a spus polițiștilor că nu a consumat alcool, ci că înainte să fie tras pe dreapta a oprit mașina și și-a clătit gura cu apă de gură, ce conține o slabă concentrație de alcool. Directorul Aeroportului Timișoara a solicitat să îi fie prelevate probe biologice și a fost transportat la Spitalul Municipal din Timișoara.

El a declarat pentru reporterii Tion că va semna procesul verbal cu mențiuni și că va explica motivul pentru care alcoolemia a fost de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Idolu a mai spus că va prezenta presei, luni, rezultatele probelor de sânge, care vor dovedi faptul că nu a consumat alcool. De asemenea el crede că și alți șoferi ar trebui să știe că apa de gură poate influența rezultatul alcooltestului.

Sursă info.

Comments