DECLARAtIE SI DEMISIE - Seful Corpului de Control al premierului demisioneaza

DECLARAtIE SI DEMISIE - Seful Corpului de Control al premierului demisioneaza

foto: legalmarketing.ro

DECLARAŢIE ŞI DEMISIE  Șeful Corpului de Control al premierului demisionează după declarațiile ‘scandaloase’.

Şeful Corpului de Control al prim-ministrului, Mircea Valentin, va părăsi funcţia guvernamentală începând cu data de 1 octombrie, au declarat surse din Executiv pentru Mediafax.

Mircea Valentin a provocat un scandal în weekend, după ce a afirmat că, în caz de cutremur major, românii nu se pot baza pe instituțiile statului.

„Concluzia preliminară: instituţiile statului român au note maxime la simpozioane şi umflat muşchii, dar nu vă bazaţi pe ele când va lovi un mare cutremur. Mass-media şi mai ales televiziunile sunt odioase: ore întregi nici măcar nu au oferit vreo informaţie elementară despre cutremur şi nu au liniştit oamenii”, a scris Mircea Valentin.

BIRURI MAI MARI – Impozite mari pentru restaurantele mici

Ulterior el şi-a şters comentariul. „Opiniile exprimate pe aceasta pagina reprezintă exclusiv poziţia personală a autorului. Funcţia mea de bază este cea de cetăţean – de la ea am plecat şi tot la această demnitate mă voi întoarce”, a fost mesajul postat ulterior.

Demisia ar fi fost însă anunțată înainte de scandalul declarațiilor despre cutremur. Într-un comentariu pe contul său de Facebook, Mircea Valentin afirma în urmă cu câteva săptămâni că se va întoarce în curând în mediul privat.

Sursă

Comments