Dennis Man, prin ochii unei foste legende a clubului FC Porto: "Ar trebui sa plece cat mai repede de la FCSB!"

Dennis Man, prin ochii unei foste legende a

Dennis Man, prin ochii unei foste legende a clubului FC Porto: "Ar trebui sa plece cat mai repede de...

Dennis Man a reusit sa incheie anul 2020 cum nu se putea mai bine, fiind unul dintre jucatorii cheie ai FCSB-ului si in acelasi timp golgheterului Ligii 1, cu 12 goluri marcate in 15 etape.

Dupa ce a primit oferte din partea celor de la Fiorentina, dar si din partea Parmei, Gigi Becali a decis sa nu ii dea drumul fotbalistului sau pana cand nu va primi o oferta care sa il multumeasca pe deplin. Aproximativ 15 milioane de euro este suma la care latifundiarul din Pipera l-a evaluat in acest moment, pret considerat mult prea mare chiar si de Dennis Man.

Fostul fotbalist al portughezilor de la FC Porto si actual antrenor al celor de la Gaz Metan Medias, Jorge Costa, l-a analizat pe Man in ultima vreme si este de parere ca ar fi momentul sa plece de la FCSB, deoarece are o capacitate de progres fantastica si crede ca va fi foarte greu pentru Gigi Becali sa il mai pastreze pana la vara.

"Man trebuie sa-si mentina munca in mod sustinut. Probabil va fi greu de pastrat de FCSB pana in vara. E imposibil. Ar trebui sa plece cat mai repede, fiindca are calitati excelente si poate progresa in continuare."

Citeste continuarea declaratiilor pe realitateasportiva.net

Comments