Deputat PSD, dupa dezvaluirile lui Liviu Dragnea la Realitatea Plus: Toate partidele sunt infiltrate de servicii

Deputat PSD, dupa dezvaluirile lui Liviu

Deputat PSD, dupa dezvaluirile lui Liviu Dragnea la Realitatea Plus: Toate partidele sunt infiltrate...

Invitat in emisiunea "100%" a lui Laurentiu Botin, Dumitru Coarba a comentat declaratia lui Liviu Dragnea privind infiltrarea serviciilor.

"Toate partidele sunt ocupate in procent mai mare sau mai mic de SRI, ca sa fim clari. Nu doar PSD, si AUR are acolo cativa, i-am vazut eu. (...) Cel putin USR e al lor cu totul.Declaratia deputatului PSD vine la scurt timp dupa ce Liviu Dragnea a spus in exclusivitate la Realitatea PLUS ca toata conducerea centrala a PSD, cu o singura exceptie, dar si 80% dintre liderii judeteni, ar fi controlati de Servicii. "La ora asta nu au lasat niciun partid in care sa nu se infiltreze, absolut niciunul. Cel mai mult este infiltrat PSD, din pacate. Si ma refer aici la conducerea partidului, cu o exceptie, Gabi Firea si 80% din liderii judeteni", a afirmat Dragnea.

In anul 2007, fostul lider PSD Mircea Geoana a gafat printr-o declaratie socanta despre SRI. A fost intrebat, intr-o conferinta de presa, despre ofiterii de informatii din Romania, iar raspunsul lui a lasat sa se inteleaga ca el insusi face parte din servicii.

Comments