Deputatul care nu a purtat masca la

Deputatul care nu a purtat masca la Shaormerie si a jignit Politia a vorbit 15 minute in Parlament,...

Desi se afla la al treilea mandat de deputat, Stativa este foarte discret ca parlamentar. El nu si-a publicat niciodata un CV. In mandatul 2006 (a inlocuit un alt deputat) - 2008, a vorbit in Parliament 3 minute si 39 de secunde. In mandatul 2012 - 2016, a vorbit in Parliament 3 minute si 57 de secunde, iar in mandatul 2016 - 2020, a vorbit in Parliament 7 minute si 59 de secunde. In total, in 12 ani in Parlament, Ionel Stativa a vorbit timp de putin peste 15 minute, scrie newsweek.ro.

Ioan Irinel Stativa si colegul sau Adrian Solomon au fost amendati, luni noapte, intr-un local unde se vindea shaorma, in Centrul Vechi al Capitalei.

Politia sustine, intr-un comunicat, ca politicienii au avut o atitudine recalcitranta si au folosit cuvinte jignitoare. Cei doi deputatii PSD recunosc ca au fost legitimati, dar spun ca nu au avut un comportament neadecvat si contesta faptul ca ar fi fost amendati.

Potrivit informatiilor, cei doi deputati au intrat, in jurul orei 2.00 noaptea, intr-un restaurant de tip fast-food din centrul Capitalei, o shaormerie de fapt, nepurtand masca. Deputatii PSD sustin ca nu purtau masca pentru ca in interiorul localului nu se aflau alte persoane, cu exceptia vanzatorului, care era turc si le-a explicat prin gesturi ca trebuie sa poarte masca.

Comments