Deputatul PNL Florin Roman ii cere demisia Vioricai Dancila: ,,Nu vei ajunge niciodata macar la degetul mic al unei femei oneste"

Deputatul PNL Florin Roman ii cere demisia

Deputatul PNL Florin Roman ii cere demisia Vioricai Dancila: ,,Nu vei ajunge niciodata macar la dege...

„Viorica nu a înţeles nimic! Nici nu mă aşteptam! Pentru ea, o să traduc în limba română, deşi sunt convins că tot nu pricepe!

Preţuiesc toate femeile, care sunt harnice şi oneste, care îşi construiesc cariera profesională pe munca lor. Care nu au nevoie să fie impuse de şefi pentru a urca ierarhic. Din acest punct de vedere, Viorica, tu nu poţi vorbi în numele femeilor oneste!

Decât să faci zi de zi România de râs, dacă ai avea un gram de demnitate, Viorica mai bine demisionează! 70% dintre români spun că eşti analfabetă!

Tu nu vei ajunge niciodată măcar la degetul mic al unei femei oneste! Te-ai ridicat din impostura lui Dragnea şi nu eşti cu nimic mai bună ca el!

Respect femeilor oneste, ruşine pentru cele care urcă în carieră doar pentru că sunt impuse!“, a scris Florin Roman pe Facebook. 

Deputatul PNL Florin Roman a atacat-o pe Viorica Dăncilă, sâmbătă, la mitingul liberalilor de la Braşov, afirmând că România trebuie să îi spună “analfabetei care conduce Guvernul României” că cetăţenii ţării nu sunt ca ea: “Nu suntem hoţi, analfabeţi sau semidocţi ca şi tuta de Dăncilă”.

Florin Roman a spus la mitingul electoral de la Braşov că PNL este în război cu Liviu Dragnea, iar pe 26 mai liderul PSD trebuie pus în genunchi.

“România este în război cu ciuma roşie. PNL este în război cu Dragnea şi cu gaşca lui de hoţi, de bandiţi şi mafioţi. PNL este singurul partid care poate înfrânge PSD-ul. 1100 de primari, 14.000 de aleşi locali, toţi oamenii de bună credinţă din ţara asta. De aici de la Braşov să îi spunem lui Dragnea: România se ridică, Liviu Dragnea pică. Nu vă fie frică, Liviu Dragnea pică. În 26 mai trebuie să-l punem în genunchi pe Dragnea. România trebuie să se ridice. România trebuie să îi spună analfabetei care conduce Guvernul României că nu suntem ca şi ei, nu suntem hoţi, nu suntem analfabeţi, nu suntem semidocţi ca şi tuta de Dăncilă”, a afirmat Florin Roman.

Premierul Viorica Dăncilă a reacţionat şi a criticat PNL pentru faptul că unul dintre liderii acestei formaţiuni ar fi jignit femeile din PSD, inclusiv pe ea.

„Mi-am propus să nu răspund celor care, în loc de proiecte, au înţeles să vină cu jigniri, mi-am propus să nu le răspund celor care cred că prin aceste lucruri sunt mai puternici, au vizibilitate sau aduc un plus de imagine României, dar astăzi am văzut un lucru pe care nu pot să-l accept şi îmi încalc promisiunea de a nu răspunde acestor atacuri. Am văzut astăzi un aşa-zis lider de partid care şi-a permis să jignească femeile din partidul social democrat, dar acest lucru este de neacceptat. Un om care jigneşte femeile este un om slab. Să nu uite că a jignit astăzi multe femei, mame, soţii, prietene, fiice şi acest lucru cred că nu-i face onoare. Eu recomand să le trateze cu respect pe femeile PSD pentru că sunt mult mai puternice decât el şi mult mai determinate. Într-o luptă cu organizaţia femeilor social democrate am toată convingerea că el va pierde. În lipsa proiectelor pe care nu el are a venit cu lozinci care dovedesc că memoria nu îl ajută“,  a declarat Viorica Dăncilă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Comments