DISPERARE – O ucraineanca isi cauta fiul. Acesta a trecut inot Tisa si nimeni nu mai stie nimic

DISPERARE O ucraineanca isi cauta

DISPERARE – O ucraineanca isi cauta fiul. Acesta a trecut inot Tisa si nimeni nu mai stie nimic

O mama isi cauta cu disperare fiul plecat din calea razboiului din Ucraina, dornic de a incepe o viata noua. Insa acum nu mai stie nimeni nimic de el. Potrivit IPJ Maramures, ,,la data de 18 februarie 2023, la ora 16.00, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Sarasau, au fost sesizati de catre o femeie de cetatenie ucraineana, cu privire la faptul ca, fiul sau, ROMAN YASINSKYI, in varsta de 23 de ani din Ucraina, a trecut raul Tisa inot in zona Sapanta, iar de atunci nu s-a mai putut lua legatura cu acesta, telefonul mobil fiindu-i inchis. Ultima data cand familia a vorbit cu tanarul, a fost inainte sa treaca raul in Romania".

La momentul respectiv era imbracat cu blugi negri, hanorac negru si o pereche de bocanci negri.

Semnalmente: 1,70 m inaltime, 70 de kg, par tuns scurt, ochi verzi. Persoanele care detin si pot oferi informatii cu privire la aceasta persoana sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

Dragos HOJDA

The post DISPERARE – O ucraineanca isi cauta fiul. Acesta a trecut inot Tisa si nimeni nu mai stie nimic appeared first on ZiarMM.

Comments