DNA a inceput urmarirea penala in rem in scandalul documentului cu antetul Guvernului

DNA a inceput urmarirea penala in rem in

DNA a inceput urmarirea penala in rem in scandalul documentului cu antetul Guvernului


Directia Nationala Anticoruptie a anuntat oficial, intr-un raspuns pentru Comunitatea Declic, faptul ca a inceput urmarirea penala in rem in dosarul inregistrat in urma plangerii impotriva premierului Florin Citu si al fostei consiliere de stat Mioara Costin, informeaza Hotnews.


Infractiunile anchetate de DNA sunt de abuz in serviciu si instigare la abuz in serviciu. "Acum, ca procurorii au inceput cercetarile, speram sa aflam cat mai repede daca premierul a comis infractiunea de instigare la abuz in serviciu folosindu-se de resursele statului ca sa obtina sefia partidului", a declarat Catalina Hoparteanu, reprezentant Declic.


Pe 30 iulie, Comunitatea Declic depunea la DNA o plangere penala impotriva premierului Florin Citu si a fostei sale consiliere, Mioara Costin, in scandalul legat de documentul de partid trimis de la Guvern.


Mioara Costin, consiliera acuzata ca a semnat documentul cu antetul Guvernului privind strategia de campanie a premierului Florin Citu pentru alegerile din PNL, a demisionat din functie joi, 22 iulie.


Comments