DOLIU in cinematografia mondiala: un cunoscut actor din Sex and the City a murit

DOLIU in cinematografia mondiala un cunoscut

DOLIU in cinematografia mondiala: un cunoscut actor din Sex and the City a murit

Bruce MacVittie, actorul ,,American Buffalo", ,,Barney Miller", ,,Sex and the City" si ,,The Sopranos", s-a stins din viata la varsta de 65 de ani, la spital.

Nascut pe 14 octombrie 1956 in Providence, Rhode Island, MacVittie a inceput sa joace in liceu si a absolvit Universitatea Boston inainte de a se muta la New York in 1979. Un an mai tarziu, a devenit membru al Ensemble Studio Theatre dupa ce l-a interpretat pe Danny. Bailey in productia lui Edward Allen Baker What's So Beautiful About A Sunset Over Prairie Avenue?

In 1983, MacVittie a devenit supleantul lui James Hayden in productia American Buffalo a lui David Mamet, care i-a jucat pe Al Pacino si JJ Johnston. Si ulterior a facut un turneu cu acea piesa de teatru in SUA si a aparut in West End din Londra cu Pacino si Johnson.

A jucat rolul lui Alan Miller, intalnirea cu Mirandei in Sex and the City , si a jucat alaturi de Stanley Tucci si Michael Beach in 40 de episoade din The Street, care a fost filmata in Newark, New Jersey.

MacVittie a aparut in filmele The Cotton Club al lui Francis Ford Coppola, Born on the Fourth of July si The Doors al lui Oliver Stone, Hannibal al lui Ridley Scott si Million Dollar Baby al lui Clint Eastwood .

Unul dintre ultimele roluri ale lui MacVittie a fost in The Way They See Us de Ava DuVernay pentru Netflix.

Comments